Csatornabemutató: FollowAnna

144
OSZD MEG
Hirdetés

A legújabb csatornabemutató interjúnkban a legnépszerűbb magyar sminkes lány csatornája, a FollowAnna mutatkozik be. Az válaszokból kiderül többek között, hogy mennyi időt tölt egy-egy videó elkészítésével, mik a kezdő videósok legnagyobb hibái, és hogy mi tölti fel újra és újra fel energiával.

A TubeNews.hu interjúja

Amikor elkezdtél videózni, mi volt a legfőbb célod vele? Melyik külföldi vagy magyar csatornák voltak akkor a legnagyobb hatással rád?

Nem tudnék egy csatornát kiemelni, aki miatt elkezdtem a videózást, inkább magamat szerettem volna próbára tenni, és kipróbálni valami újdonságot.

Hirdetés

Az első videóidat visszanézve az látható, hogy nagyon jelentős fejlődésen ment keresztül a csatornád. Magadtól tapasztaltad ki, hogy hogyan lehet minél profibb, összeszedettebb videókat készíteni, vagy volt ebben segítséged?

Az elejétől kezdve saját magam csinálok mindent. Én veszem fel, vágom meg és találom ki a videóim témáját. Számomra ez is szerves része ennek a hobbinak, amit teljes erőbedobással csinálok.

A heti egy új videót mindig megpróbálod tartani, és a videóidban mindig energikusnak és vidámnak tűnsz. Hogyan tudod ezt elérni, mert minden bizonnyal azért neked is vannak rosszabb napjaid, heteid, a feltöltött anyagokon ez mégsem látszik?

Ha azt csinálhatom, amit szeretek, az mindig rengetek energiával lát el, és ez esetben ez a videózás. Tejes erőbedobással próbálom csinálni, és átadni másoknak is az energiáimat.

Az egyik legutóbbi videód (Szeresd Önmagad) egész elképesztően inspiráló. Egy ilyen videó mekkora részben spontánul áll össze, és mekkora részben írod meg előre a szöveget?

Az a videó tejesen spontán volt, nem írtam le előre a gondolataimat, csak kiadtam magamból, amit gondolok a témáról. Szeretem, ha az emberek vidámak körülöttem, és szeretik önmagukat, és ha már elkezdtem egy YouTube csatornát vezetni, szeretném ha hasznos lenne és tudnék másoknak segíteni.

Két csatornád is van a YouTube-on. Miért tartottad fontosnak, hogy elindítsd a második csatornádat is?

Nagyon szeretek nevetni, és szeretek másokat kacagásra bírni, ezért is vágtam bele egy második csatornába, ahova vicces témájú videókat töltök fel.

Naponta körülbelül mennyi időt töltesz a videók készítésével? Amikor nem videózol, mivel foglalkozol?

Hétvégén szoktam videózni, és általában egy napot szánok rá, amikor 2 videót csinálok.

Mik a kedvenc magyar és külföldi YouTube-csatornáid jelenleg?

Mindig változik. Inkább téma körök alapján szoktam videókat nézni, mint videósok alapján.

Katy Perry vagy Taylor Swift?

James Bay 🙂

Mi a három legnagyobb hiba, amit egy kezdő videós elkövethet?

Fénnyel háttal ülnek, sokszor ismételgetik ugyan azokat a szavakat, és sokan nem is azért kezdik el a videózást, mert élvezik, hanem mert híresek akarnak lenni ezáltal. Szerintem az egész kulcsa, hogy élvezd amit csinálsz.

Volt-e olyan visszajelzés, vélemény a videóid kapcsán, ami valamiért különösen sokat jelentett neked?

Ha érzem, hogy a befektetett munka megtérül, és jó visszajelzéseket kapok, az mindig energiával tölt fel, és sokkal nagyobb lelkesedéssel állok neki új videóknak.

Vannak-e a YouTube mellett terveid a “klasszikus” médiában is megjelenni valamilyen módon (TV-műsor, saját magazin-rovat, stb…)?

Ha kapnék lehetőséget újabb dolgok kipróbálására, valószínűleg elgondolkodnék rajta.


 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon és Twitteren is, hogy ne maradj le a legfrissebb YouTube-hírekről!

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG