A hét kérdése: Ki volt az a videós, akit először elkezdtél követni, és miért?

431
OSZD MEG
Hirdetés

Egy vadonatúj rovatot indítunk a héten, amelyben minden héten egy kérdést teszünk fel videósoknak, és a válaszaikat minden pénteken közöljük. Ez “A hét kérdése”: minden héten új kérdés, minden héten új válaszok.

 

Első alkalommal így hangzott a kérdésünk:

“Ki volt az a videós, akit először elkezdtél követni, és miért?”

Megkerestük Viktóriát, Főzős Ádit, Unfield-et, Alteront, JustVidMant és Marist, a válaszaikat lentebb olvashatjátok.

Hirdetés

A hét kérdése TubeNews

Alteron:

Az első videós akit követtem az FreddyD volt, a RosszPCJátékok mestere! Talán ő volt az első igazi magyar videós. Anno nagyon megfogott a stílusa, a zseniális humora és úgy alapból a téma amit közvetíteni a próbált. Volt egy időszak, amikor mindenki gameplay videókat akart gyártani, többnyire az ő hatására. De a mai napig szerintem egy magyar játékos nincs, aki jobb lenne nála. Ő a magyar videósok Ádáma és Évája.

Maris:

Hannah Hart volt az első videós, akit elkezdtem követni. Ő egy amerikai YouTuber, aki a “My Drunk Kitchen” videósorozatával vált híressé. A sorozat lényege, hogy Hannah minden részben főz valamit, miközben alkoholt fogyaszt. Minden epizód a humorra épül, mindig megnevettet. Hannah-nak azonban vannak komolyabb témájú videói is, hiszen ő meleg, és próbál a fiataloknak segíteni ezzel a témával kapcsolatban. Emellett szeretem, hogy mindig mosolyog, vidám, optimista. Feldobja a napjaimat

Viktória:

Magyarok közül rendszeresen Covery-t kezdtem el nézni elsőként. Még anno az első videóm alá odakommentelt, öcsém pedig egyből kiszúrta, hogy az Covery, nagy arc és igen híres itthon gaming területén, úgyhogy egyből meg is néztem a csatornáját és azóta is lelkes követője vagyok!

Unfield:

Freddy D, megtetszett az a nyers stílus, amit egy TV nem közvetít.

JustVidMan

FreddyD volt az első olyan videós, akinek a YouTube csatornáját és a blogját elkezdtem követni. Bár ezzel sokan vagyunk így, mivel előtte nem is igazán találkozhattunk más magyar videóssal, aki hozzá hasonlóan egy rendszeresen jelentkező, igényes videósorozatot indított volna a neten. Tetszett a stílusa, tetszettek a poénok, és volt egy egyedi hangulata a videóinak. És még azt is megemlíteném, hogy egy rakás olyan epizódja volt a Rossz PC Játékok sorozatnak, amin még azok is jól tudtak szórakozni, akiket a számítógépes játékok világa egyébként egyáltalán nem foglalkoztatott.

Főzős Ádi:

12 évesen kezdtem el követni ‘Zsdav‘-ot, mert akkoriban Minecraftoztam.

Ti kiket kezdtetek el először követni és miért? A kommetek között várjuk a válaszokat!

Szólj hozzá!
Hirdetés