A hét kérdése: Voltál a tavalyi az OVS fesztiválon? Mit vársz az idei rendezvénytől?

103
OSZD MEG
Hirdetés

Második alkalommal jelentkezik a “hét kérdése” rovatunk. Az OVS promó forgatásán jártunk, ahol a videósok személyesen válaszolták meg az eheti kérdéseinket:

“Voltál a tavalyi OVS fesztiválon? Mit vársz az idei rendezvénytől?”

zősÁdi (Ebédszünet)

FőzősÁdi

Kint voltam, de még csak ilyen összekuszált nézőként voltam ott, aki kereste a videósokat aláírásért, és bevallom, hogy a végére kicsit meguntam, mert nem nagyon tudtam ott mit csinálni. De remélem, hogy az ideit, így videósként sokkal jobban fogom élvezni és bízok is benne.

Hirdetés

Van valami amit vársz tőle?

Hát több videós programot, több olyan lehetőséget, amivel érvényesülhetünk, és több programot mindenképpen.

 

Alteron

Alteron
Én nem voltam az első OVS-en, mert akkor még nagyon nem is érdekelt a dolog, meg annyira nem is videóztam, de sok mindenre kíváncsi vagyok, arra is, hogy például olyan videósokkal találkozzak, akik kicsit kreatívabb meg egyedibb csatornával rendelkeznek, mint az átlag. Illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy esetleg miattam hányan fognak kinézni, mert pl. a képregénybörzén elég sokan odajöttek hozzám beszélgetni, és érdekes lesz megtapasztalni, hogy „csak” a youtube miatt hányan teszik ugyanezt. Szeretem előben meghallgatni a nézőim véleményét a témákkal kapcsolatban, amikről beszélek. Azért az én csatornám az eléggé megosztó, engem nem úgymond YouTube nézők néznek, hanem inkább azok, akiket a képregény érdekel, vagy a képregény filmek, úgyhogy ilyen szempontból is érdekel a dolog.

 

Egon (CtrlAltEgon)

Egon
Igen voltam, és igazából nekem személy szerint tetszett és nem tartottam túl unalmasnak (utalva FőzősÁdi válaszára – szerk.) mivel odajöttek hozzám rengetegen és ez már önmagában egy remek élmény volt számomra, hogy ennyi emberrel találkoztam, aki akar is találkozni velem igazából, azon túl, hogy én ismerem őket, vagy sem. A programok is jók voltak, de természetesen én inkább, mint videós voltam ott, nem pedig a programok miatt.

Mit vársz az ideitől?

Az ideitől reménykedek egy olyan teljesítményben, ami azért egy kicsit más irányultságú lesz, mint a tavalyi. Reménykedek, hogy nagyobb hangsúly lesz a programok terén a videósokon és hogy kevésbé lesz hangsúly azon, hogy olyan egyéb dolgok legyenek, mint tavaly voltak, például boxolás, vagy ilyesmi.

BTURBOBturbo

Természetesen voltam. Szerintem majdnem, hogy az elsők közt voltam, akik meg lettek hívva. Én nagyon örültem annak, hogy elmehettem erre a rendezvényre és az igazat megvallva ez volt az első olyan rendezvény, ahol ilyen sokkot kaptam, hogy ennyi ember kíváncsi arra, amit én művelek, és ennyi ember kíváncsi rám, úgyhogy számomra egy fantasztikus élmény volt. Meghatározta a későbbi terveimet az, hogy ezen a rendezvényen voltam úgyhogy én nagyon-nagyon szerettem.

Illetve az előzőtől hallottam, hogy olyan kérdés is volt, hogy mit várok a következőkben? Hát az igazat megvallva csont ugyanezt. Én nagyon-nagyon várom, hogy ugyanilyen legyen mint amilyen volt, és programok terén meg legyen egy kicsit zökkenőmentesebb a dolog. Igazából ennyi.

 

Szecso (Szecso video)

Szecsó
Igen, a tavalyi OVS fesztiválnak én voltam a műsorvezetője, és az ideinek is én leszek, úgyhogy hatalmas élmény volt számomra, bár a programokat nem nagyon tudtam kipróbálni, hiszen gyakorlatilag egész nap a színpadon vagy mellette voltam. Oda-vissza futkostam hála Marciéknak, akik össze-vissza küldözgettek engem mindennel, de nagyon nagy élmény volt, és szerintem szeretni fogják nagyon sokan az ideit is.

Mit vársz az ideitől?

Én csak azt tudom, hogy sokkal komolyabb szervezés és sokkal több, változatosabb program lesz, úgy tudom, hogy talán nagyobb színpad is. Szóval úgy technikailag is sokkal fejlettebb lesz az egész, úgyhogy én nagyon sokat remélek tőle.

 

Kesneme (ImagiSHOW)

ImagineShow Kesneme és Bobby
Igen, kinn voltunk az OVS-en és nagyon jó élmény volt első sorban, ugyanakkor azért kicsit fárasztó volt, mert a rengeteg ember, meg minden. De azért egy kellemes fáradtság én úgy érzem, és nagyon jó volt látni, hogy van egy ilyen közösség is, egy ilyen szubkultúra, ami ilyen szinten összehozható. Szenzációs volt, hát nyilván voltak gyerekbetegségei, de ez remélem, hogy idén most már orvosolva lesz, úgyhogy én úgy állok hozzá, hogy a legjobbakat várom, úgyhogy király volt tavaly is, idén meg meglátjuk.

Mit vársz az ideitől?

Talán egy kicsit a szervezés része, hogy jobban, kicsit a programok tekintetében kicsit összeszedettebb lesz, egyébként mást nem várok tőle, gondolom ugyanaz lesz, hogy őrület az egész, és meg sem állunk estig körülbelül.

Ti voltatok a tavalyi OVS fesztiválon? Jöttök az ideire, és ha igen, mit vártok tőle?

Szólj hozzá!
Hirdetés