A hét kérdése: VOLTÁL A TAVALYI AZ OVS FESZTIVÁLON? MIT VÁRSZ AZ IDEI RENDEZVÉNYTŐL?

95
OSZD MEG
Hirdetés

Ezen a héten megismételtük a múlt heti kérdésünket, mivel annyi videóssal találkozhattok majd az OVS-en, hogy nem fértek be egy cikkbe, és még így is csak a teljesség igénye nélkül tudjuk végigkérdezni a youtuber résztvevőket.

Tehát a hét kérdése ismét:

Voltál a tavalyi OVS fesztiválon? Mit vársz az idei rendezvénytől?

DSC_1012
Voltam a tavalyi OVS-en, de akkor még csak úgy, mint néző. Kerestem egész nap a kedvenceimet, aláírásokat, képeket kértem tőlük.Tavaly megnéztem milyen nézőként részt venni, most nagyon érdekel,hogy videósként milyen lesz. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, tetszettek a programok, az egész rendezvény király volt. Néhány hiba volt persze benne, de ez elsőre bőven belefér, idén tuti, hogy sokkal jobb lesz.

Az idei OVS-től azt várom, hogy az a néhány tavalyi hiba orvosolva legyen, ez szerintem biztos így lesz,hiszen sokkal komolyabb a szervezés idén, mint tavaly. Remélem, hogy még nagyobb hangsúly lesz a videósokon, több videós fellépés stb.De talán leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy a nézők, hogy fogják érezni magukat, reménykedem benne,hogy hatalmas élmény lesz nekik, úgy mint nekem tavaly.

 

Hirdetés

Vitó ZsomborDSC_1003

Voltam a tavalyi fesztiválon, nagyon élveztem, ki nem hagytam volna.

Az ideitől még jobbat várok, ugyanis a szervezés is profibb kezekben van, mi még több szerepet kapunk az egészben, én az év elkövetkezendő legjobb napjaként tartom számon.

 

 

Nana

DSC_1021

Volt szerencsém a tavalyi rendezvényen is részt venni és számomra hatalmas élmény volt, még aznap este készítettem egy élménybeszámolót, pedig nálam nagyon ritka az ilyen. Rengeteg videóssal volt alkalmam találkozni, illetve beszélgetni, sokakkal itt lettem jóba. Programilag észlelhetőek voltak még gyengeségek, de nem várhatjuk egy rendezvénytől, hogy egyből profi legyen, és egyébként szerintem ezektől elvonatkoztatva nagyon is élvezetes eseményre sikeredett. 
Nagy reményekkel és izgalommal várom az idei OVS-t és nem győzöm hangoztatni a szervezőségnek, hogy bármiben állok rendelkezésükre. Idén sokkal több belelátásom van a szervezésbe, így már előre látom, hogy sokkal jobb, változatosabb és sokkal inkább videós fókuszú lesz, mint a tavalyi. Röviden, őszintén úgy gondolom, minden elfogultság nélkül, hogy aki kihagyja a rendezvényt, nagyon bánni fogja.

TTGaming Pityő

DSC_1025Sajnos a tavalyi OVS fesztiválra nem tudtunk kilátogatni, ugyanis jó pár dolog közbejött akkor mindkettőnk számára. Ugyebár a tavalyi rendezvényt személyesen nem tudtuk megtapasztalni, így csak az elmondottakból és az aftermovie-ból tudtunk informálódni, ergo nem igazán tudjuk konkrétan megmondani azt, hogy mit is várunk az OVS-től 2015-ben. Alapvetően persze biztosan jobb lesz mint a tavalyi, mivel egy ilyen rendezvény már mögöttük van. Biztosak vagyunk abban, hogy idén is rengetegen fogják élvezni ezt a napot, köztük persze mi is… Számunkra nagyon nagy megtiszteltetés, hogy mint meghívott videósok részt vehetünk a fesztiválon.

 

CultureGeeks

A tavalyi OVS-en egyedül Andris volt kint, akkor még csak nézőként, az idein szeretnénk ott lenni legalább ketten, Bencének a lába miatt kérdéses, hogy meg tudjuk-e oldani. Amint várunk a rendezvénytől az az, hogy találkozhassunk néhány csapattagunkkal személyesen, ahogy ez a PlayIT-n is megtörtént, illetve, hogy mi magunk is összefussunk pár kedvencünkkel, mert számtalan magyar csatornát követünk. 

 


 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebook oldalunkon és Twitteren is, hogy ne maradj le a legfrissebb YouTube-hírekről!

Szólj hozzá!
Hirdetés