Hét kérdése: Mi volt a legjobb dolog, ami a videózás kapcsán történt meg veled?

212
OSZD MEG
Hirdetés

Ezen a héten is választ kaptunk egy újabb kérdésre:

“Mi volt a legjobb dolog, ami a videózás kapcsán történt meg veled?”

luckeYluckey
Hihetetlen érzés, amikor olyanokat mondanak, írnak a nézőim, hogy megváltoztattam az életüket. Elég nagy közhelynek hangzik, de kaptam már rengeteg olyan levelet, amiben segítséget kérnek a Lákistáim (nézőim), mert éppen rossz időszakukat élik, vagdossák magukat, nem mernek emberekkel beszélni, és az élet hasonló problémáival kapcsolatosan. Mindig próbálok lelki erőt sugározni nem csak a válaszlevélben, hanem a videóimban is, ahol legtöbbször nagy kedvvel és boldogan mutatkozok. Amikor hónapok múltán megkapom a következő levelét akinek segítettem, és elmeséli hogyan segítettek a videók, hogyan szerzett barátokat, hogy fogadta el önmagát, hihetetlen boldogság tölt el. Az, hogy segíthetek és motiválhatok a puszta jelenlétemmel, hihetetlenül jó dolog, sőt, ez a legjobb ami a videózás kapcsán érint.

 

AlteronAlteron
A legjobb dolog az volt, amikor a “Assassin’s Creed magyar történelmi helyszíneken?” c. videóm hatására felkeresett egy hazai producer, mert tetszett neki a videóm és további ötleteket kért egy filmhez. Erről többet nem mondanék, de többek között ez óriási lökést adott ahhoz, hogy saját történetekbe kezdjek bele, amik remélem hamarosan meg is valósulnak!

De megemlíteném azt is, amikor közeli ismerőseim, barátok, esetleg munkatársak találnak rá a csatornámra. Én az “Alteron” alteregót kizárólag az internetre szántam, sohasem reklámoztam a csatorna létét még a legközelebbi ismerőseim körében sem. Mégis, mivel egyre jobban terjeszkedik a csatorna és egyre több lesz a néző, elkerülhetetlen, hogy néhány ismerős rám talál a YouTube-on. Ilyenkor, mikor ezt megemlítik abszolút zavarba ejtő a dolog, de végső soron örülök neki, érdekes tapasztalás, így ez a másik legjobb dolog, ami a videózás kapcsán ért engem.:)

Hirdetés

ViktóriaViktória
Rengeteg jó dolog történt velem, de most annyira friss a budapesti, győri és debreceni PlayIT emléke, hogy muszáj ezt kiemelnem. Részt vettem a YouTube színpadokon, ahol érdekesebbnél érdekesebb kérdésekkel álltak elő a nézők, kiabálva szurkoltak minden Gamer Championshipen és számos kézzel készített rajzot (főleg a cicámról), házi sütésű muffinokat kaptam, sőt, valaki még egy süthető gyurmából készített mini Vastrónt is hozott nekem! Nagyon sokakkal találkoztam és egy csomót tudtunk beszélgetni is. Annyira tömör és csodálatos volt ez a három nap, hogy most igazán közel érzem magam a nézőimhez.

 

 

 

2face2face
Talán az volt,mikor először kimentem a PlayIT-re és láttam azt a nagy tömeget ami engem szeret és támogat.Látni azokat az embereket akik követnek és szeretnek.Ez volt számomra a legjobb dolog ami videózással kapcsolatos,egy élmény marad örökre az első PlayIT-em.:)

 

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés