Hét kérdése: “Hol pihened ki magad a nyáron? Tervezel videót készíteni a nyaralás alatt?”

94
OSZD MEG
Hirdetés

Megkezdődött a nyári szünet, és ezzel együtt sokak számára a pihenés időszaka is, ennek apropóján pedig arra voltunk kíváncsiak

“Hol pihened ki magad a nyáron? Tervezel videót készíteni a nyaralás alatt?”

Kérdésünkre 4 videós adott különböző válaszokat, viszont egy biztos: Nyáron sem maradunk videók nélkül!:)

 

FollowAnnafollowanna
Ezt a nyarat barátokkal fogom tölteni a Balatonnál, kis pihenés, szórakozás. A YouTube táborban pedig a drága nézőimmel tudok eltölteni pár kellemes napot. Csak lenne már vége az érettséginek. 😛

Hirdetés

 

 

 

AvianaRahlavianarahl
A nyarat nagyrészt munkával töltöm, mert a videózás melletti másik nagy szenvedélyem a kreatív bőrdekorálás, így különböző rendezvényeken, fesztiválokon veszek részt a nyári időszakban. Reményeim szerint azért tényleg jut idő az aktív pihenésre is, ami nálam nagyrészt kimerül az alvásban és a strandolásban. 🙂 Hamarosan hosszabb időre meglátogatom a barátomat, aki külföldön él és terveink szerint bejárjuk az egész Fekete – erdő környékét. Nagyon várom már ezt az utazást – ami a nyaram csúcspontja lesz, azt hiszem! Hogy lesz -e videó a nyaralás alatt? Naná! A szokásos videóm mellett végre kedvemre vlogolhatok is, ami által a nézőimet is elvihetem egy kis kirándulásra. 

 

Gergely Pétergergely péter
A nyári pihenést ideálisan vízközelben szeretném tölteni – legyen szó akár a Balatonról, akár valami strandról. Nem vagyok az az “aktív pihenő” típus, szóval egy kis punnyadás ilyen laza hangulatban, akár haverokkal, akár családdal tökéletesnek hangzik.

Mivel a gitárom javarészt mindig velem együtt utazik, ezért igen, szeretnék és tervezek is (legalább egy) videót készíteni nyaralás közben. Tavaly jól jött ki a lépés, mert épp akkor mentünk el egy hétre, amikor a klippet akartuk felvenni a “Summertime Sadness” átdolgozásomhoz, szóval a végeredmény tetszett.

 

 

 

 

Nananana
Nálunk sosem volt idézőjeles hagyománya a családi nyaralásnak, néha egy nap Balaton be-be csúszott, de egyébként itthon ülős nyári szüneteket éltem. Aztán két éve elkezdtem feljárkálni Pestre (egy közeli kisvárosban élek) és nyaranta a legtöbb napom ott töltöm. Viszont idén ott leszek a Youtube táborban, amit mindenképpen dokumentálok, illetve jó pár rendezvényen is mint az OVS, amiket szintén végig videózok. Na meg most nyilván több időm van, így alapjáraton rákapcsolok a videógyártásra!

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés