Hét kérdése: “Ha egyetlen szóval kellene jellemezned a csatornád, mi lenne az?”

134
OSZD MEG
Hirdetés

Ismét a hét kérdésével jelentkezünk! Ezen a héten egy igazán érdekes kérdést kaptak meg a videósok, arra voltunk kíváncsiak, hogy

 “Ha egyetlen szóval kellene jellemezned a csatornád, mi lenne az?”

 

10383535_498961140241683_4834316363372449511_n

Szalay Isti
“Trash”  😀

Hirdetés

  .

   .

 .

Herczeg HajnalkaHerczeg Hajnalka
“Mosolygós”

  .

   .

.. 

.

pallagi alexa

Pallagi Alexa
“Dilis és kreatív 🙂 Nem tudok egyet választani :)”

  .

   .

   .

  .

.

Kiss AlexandraKiss Alexandra
Változó ️. 🙂 Ezt úgy értem, hogy hiába ismernek beauty vloggernek, minél inkább húzódok más témák felé, ami nem konkrétan a sminkelésröl szól 😛  Lehet ez vicces, vagy csak beszélgetős videó , nálam a nézök kb mindig másra számíthatnak 😛
.
csorba anitaCsorba Anita
“Inspiráló! Nagyon szeretném, ha minél többen és minél többet kreatívkodnának és éreznék meg az alkotás örömét. Csatornámon ehhez próbálok hetente kétszer inspirációt adni. A legjobb pillanat, amikor fotót kapok egy nézői alkotásról, azt imádom, küldjetek még többet!”
 .
 .
.
.
 .
 .
 
ViktóriaViktória
Ha egy szóval kéne jellemezni, azt mondanám személyre szabott (ez máris 2). A vlogcsatornám az, ami folyamatosan változik a tartalom jellegét tekintve is, mert követi az épp aktuális stílusomat, érdeklődésemet és egyáltalán a személyiségbeli változtásaimat. Ha visszanézek a régi videókra, egy teljesen más embert látok és az idő folyásával nagyon jól idomult a személyi fejlődésemhez és teszi ezt továbbra is.
 .
 .
 .
Börcsök Gyöngyi

Ha most kérdezed, azt mondom: határfeszegető… Határfeszegetés a pszichológus szakmának. Szokatlan, mert nem némaságba burkolózva hallgatok a rendelőmben, hanem egy –egy témát kifejtek és a saját véleményemet is megosztom. Olykor határfeszegetés a nézőknek: lássuk be: 1-1 téma rávezethet egy önismereti kérdésre vagy éppen emberi, empatikus oldalról közelítek meg olyan témát, ami másoknak még nem jutott az eszébe.
Ha a kezdet kezdetén teszed fel a  kérdést azt mondanám: kísérletező. Mit lehet tenni egy You Tube csatornával, milyen célt tud szolgálni. És egyáltalán hogyan kell vágni?
Ha pedig egy trollkodó komment után kérdezed: @!%*+#”**!!!”

 

Hamarosan új kérdéssel jelentkezünk, ha esetleg van egy jó kérdésetek, amit szívesen feltennétek egyszerre több youtubernek, kommentben várjuk az ötleteiteket!:)

Szólj hozzá!
Hirdetés