Videóajánló: Alteron a menekültügyről mondja el a véleményét

96
OSZD MEG
Hirdetés

Alteron – aki nemrégiben még Angliában volt – a videósoktól elég szokatlan módon egy aktuálpolitikai kérdésről készített videót – mindezt a saját stílusában.

Azt eddig is tudtuk, hogy teljesen odavan a szuperhősőkért, így talán annyira nem is meglepő, hogy őket hozza fel példának a menekült-kérdés kapcsán is, és rajtuk keresztül vezeti le a saját véleményét.

“A menekültek között is ott vannak a Zodd tábornokok és a menekültek között ugyanúgy ott vannak a Supermanek.”

Ezzel Alteron arra utal, hogy szerinte Magyarországon csak a két szélsőséges vélemény kap helyet: valaki vagy azt az álláspontot képviseli, hogy “dögöljenek meg”, vagy azt, hogy mindenkit be kell fogadni válogatás nélkül.

Ő maga azon a véleményen van, hogy Magyarországnak szinte csak hátránya lehet abból, ha befogadjuk a menekülteket, ez szerinte nem az ország érdeke, mert nem tudnak majd beilleszkedni mint azt Franciaországban is láthattuk.

“Én nem a bevándorlók ellen vagyok, hanem a bevándorlás ellen” – mondja Alteron a videó vége felé.

Hirdetés

Ritkán láthatunk az itthoni videósoktól aktuálpolitikai témában véleményt, ez még ritka jelenség, de talán Alteron ezen videója is segít abban, hogy mások is vállalják a véleményüket ilyen kérdésekben is.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG