Hét kérdése: Ki a kedvenc versenyződ az idei Ki Mit Tube-on, és miért?

131
OSZD MEG
Hirdetés

Az elmúlt hetek egyik legforróbb YouTube-os témája a Ki Mit Tube versenye, mely ma véget ér. Jelenleg is zajlik a szavazás, hogy ki nyerje meg az idén másodszor megrendezett tehetségkutatót, ezért ezen a héten arról kérdeztük a videósokat:

“Ki a kedvenc versenyződ az idei Ki Mit Tube-on, és miért?”

 

Csebe99csebe99

Kedvenc nevezőm a SZ4P nevezetű zenekar, mivel kedvelem a zenei stílust amiben játszanak és a szövegeik pedig humorosak. A produkcióik után egyből végighallgattam az eddig megjelent számaikat, én csak ajánlani tudom! Sajnálom hogy nem jutottak a döntőbe.

Hirdetés

 

 

 

Pamkutya Bélabéla

Nekem az SZ4P középdöntős produkciója tetszett a legjobban a Valami van a hereszőrben 🙂
Nagyon szerettem még Beni zsűrijelentkezős videóját, a Roma News első videóját, de azt hozzá kell tennem, hogy közel sem láttam az összes videót 🙂

 

 

CultureGeekscg

Úgy gondoljuk, hogy egy igazán ütős és szórakoztató YouTube csatorna titka abban rejlik, hogy az ember, mint műsorvezető van jelen a videókba és valamilyen szórakoztató tartalmat közvetít. Azzal, hogy kamera elé áll, nem a magamutogatás a célja, és nem a magánéletét tárja elénk, hanem érdekes információkat, a hobbijáról, vagy a világ egyéb dolgairól arccal, vagy arc nélkül. Az idei mezőnyben sokféle remek produkcióval találkoztunk, de akiről úgy gondoljuk, hogy egy fenntartható rendszeres jelentkezésre alkalmas műsorformátumot tudott produkálni, az többek között Member. Kreatív, szórakoztató, és kellően őrült is a magyar YouTube tehetségei között. Mi szurkolunk neki, és ha nem is nyeri meg a fődíjat, reméljük ez a verseny elindítja őt egy szép videós pályán, és szerez egy jó mikrofont is később:)

 

 

Az én kedvencem már sajnos kiesett, de ő volt: Zoller Zsolt.
Meg kell mondanom, szerintem Zsolti pont hogy azt teljesítette, amit a Ki Mit Tube-tól elvárna az ember, ugyanis ha már egy tehetségkutatásról szól az egész (igen tuti arról szól), akkor legalább legyen szerintem méltó aki tovább jut és törekedjen a minőségre is. Éppen azért, mert nem a TV-ben folyik a verseny, hanem a YouTube-on, pont hogy videós szempontból is meg kellene tudni mutatni mit tudnak alkotni. És Zsolti volt az, aki szerintem iszonyat igényes videót készített. Sajnos énektanár nem vagyok, de nekem ennek ellenére a hangja is nagyon tetszett.
Amit viszont videós szempontból megcsinált, igényesség, és vágás, képi világ, színek használata, minden rendben volt. Kimerem jelenteni: ez akár sok befutott együttes videoklipjét is lepipálja:)
.
.
.
Eleinte úgy tűnt, hogy jóval gyengébb lesz az idei felhozatal, mint a tavalyi, de aztán a végére, főleg a döntőre már egész sok jó és minőségi produkció gyűlt össze. Két jelentkezőt emelnénk ki, az egyik a The B M G, akik olyan videókat töltöttek fel, ami egyrészt erre a versenyre tökéletesen passzol, másrészt tényleg tehetségesek, és még a videók is jól össze lettek rakva, látszik, hogy sok munka volt bennük, ráadásul – ahogy Unfield is megjegyzi a zsűrivideójában – sokat fejlődtek a döntőre. Van még hova fejlődni, de ez egy olyan produkció, amiben sok potenciál van. 
A másik versenyező, akit kiemelnénk, az Beni, akinek már az első videója is jó volt, de az, hogy a döntőbe egy élő közönség előtt felvett produkcióval jelentkezett, az sokat hozzáadott az élményhez, és remek ötlet volt, mert így látszik, hogy a slam műfaj úgy is tökéletesen megy, hogy nincs vágási lehetőség, élőben is hibátlanul csűri a szavakat.

 

Szólj hozzá!
Hirdetés