YouTube-videósok és a Mikulásgyár

66
OSZD MEG
Hirdetés

Idén a Star Network egy nagyszerű ötlettel állt elő: bevonja a népszerű YouTube-videósokat a Mikulásgyár adománygyűjtő akciójába, ezzel is népszerűsítve ezt a minden évben megrendezésre kerülő segítségnyújtó akciót.

Már számtalan videós jelezte, hogy részt vesz az akcióban. Többféleképpen is segíthetnek a videósok: már egy egyszerű videókészítéssel sokat segíthetnek azáltal, ha a YouTuber készít egy saját videót vagy aktuális videójában beszél a kezdeményezésről, melyben pár szóban bemutatja a MikulásGyár adománygyűjtő akcióját, felhívja nézői figyelmét az adományozásra, bemutatja, hogy ő milyen csomagot állított össze. A videó készítésen túl a YouTuber önkéntességet is vállalhat a MikulásGyár központi rendezvényén az 56-osok terén, mely remek alkalom lehet arra, hogy saját rajongóival is találkozzon a videós és együtt tegyenek egy jó ügy érdekében.

Ha érdekel, hogy melyik videósok vesznek részt ebben az akcióban, akkor a Star Network oldalán megnézheted a listát, kik jelentkeztek eddig. Ha pedig Te szeretnél találkozni az egyik videóssal az ’56-osok terén, akkor ezen oldalon láthatod, hogy melyik videós mikor lesz kinn a Mikulásgyárnál.

Ahogy említettük, a legnépszerűbb videósok közül már jó páran jelezték a részvételüket, kinn lesz például Pamkutya, a VR csapata, Pingvinharcos vagy éppen Bianka Brush. Ha van kedvetek, nézzetek ki ti is a rendezvényre, a fentebb említett oldalakon az is részletesen le van írva, hogy milyen csomagokkal készüljetek, ha szeretnétek segíteni.

Hirdetés

A Star Network már egy playlistet is létrehozott, ahol összegyűjtik a témakörben készült videókat, innen láthatjátok alább Bianka Brush videóját, amiben elmondja, hogy mikor lesz kinn a Mikulásgyárnál és milyen csomagokat várnak.

 

Szólj hozzá!
Hirdetés