Michael Kory: egy sikeres YouTube-videós története négy percben

92
OSZD MEG
Hirdetés

Michael Kory öt évvel ezelőtt kezdte el az első YouTube-csatornáját, még középiskolában. Akkor kedvelte meg a fitneszt, mint sportot, és úgy döntött, hogy másokkal is megosztja az élményeit. Ahogy nagyon sok kezdő videóst, őt is számtalan kudarc érte. Amikor elkezdte a főiskolát, szobatársa viccként mutogatta a videóit a csoporttársaiknak. Mindez el is vette vette Michael kedvét attól, hogy folytassa a csatornáját, és végül majdnem le is törölte a csatornáját.

Újra hazaköltözött, de végül nem adta fel az álmait, és folytatta mind a sportot, mind a videózást. Közben egyre jobban ráérzett a videókészítésre, és a sportban is egyre jobb eredményeket ért el, ráadásul a fitnesz sajátosságai miatt mindez egyre jobban is látszott rajta.

A nézők pedig mindezt meg is hálálták, egyre többen iratkoztak fel a csatornára, és egyre több nézője volt. Ennek hatására saját receptkönyvet írt.

“Bármi is tart vissza, újra és újra áldozatokat kell hoznod, hogy eggyel előbbre tudj lépni.”

Közben egyre több cég találta meg, és kezdte szponzorálni őt, hiszen látták, hogy mekkora kitartással csinálja a csatornáját, és ma már számtalan világcég adja a nevét a Michael Kory YouTube-csatornához, többek között a MyProtein vagy az Umoro.

Hirdetés

Ma már a fitnesz és a YouTube-videózás a munkája is egyben, rengeteget utazik, és 250,000-en követik a videós oldalon, közel ugyanennyien a Facebook-on, és majdnem 50,000-en Instagram-on.

Az alábbi videóban foglalta össze nagyon inspiráló módon az elmúlt öt évet. Ez az összefoglaló minden YouTube-videósnak érdemes megnéznie, mert négy percben összefoglalja mindazt, amiről a YouTube szól: rengeteg munka, számtalan kudarc, de a kitartás végül eredményre vezet és meghozza a várva-várt sikert.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG