A Hét Kérdése: Mit tervezel 2016-ra?

96
OSZD MEG
Hirdetés

Újra jelentkezik A Hét Kérdése rovatunk, amiben videósokat kérdezünk egy adott témáról, és mindenkinek ugyanazt a kérdést tettük. Ezúttal az év eleje miatt azt kérdeztük, hogy mik a tervek 2016-ra. A válaszokat alább találjátok:

Vitó Zsombor:

Szeretném minél sikeresebbé tenni a nézők körében, jó lenne az új, Napkavalkád című sorozatomat végigvinni az évben, még tovább fejlődni minőségben, és zenékből/videoklipekből is egyre profibbakat kiadni.

Csillsz:

Hirdetés

csillsz2016-ra rengeteg újdonságot tervezek 🙂 Eddig leginkább beauty és lifestyle videókat készítettem, és ezt a vonalat továbbra is szeretném folytatni, mert imádok kísérletezni termékekkel, outfitekkel, sminkekkel, és még nagyon sok ötletem van mindkét témában. Elkezdtem egy életmódváltást is, amiről sokat fogok mesélni a csatornámon, mert azt remélem, hogy ezzel másoknak is segíthetek. Szeretném, hogyha idén helyet kapna a videók között több, személyes jellegű dolog is, nagyon szeretnék például DIY dolgokat készíteni, szeretek fotózni, számítógépes játékokat játszani, ezekről is szívesen készítenék videókat. Emellett megszerettem a vlogolást is, úgyhogy biztosan láthattok majd tőlem apró részleteket a mindennapi életemből. Folyamatosan igyekszem fejleszteni a képi minőségen is, és azon is, hogy hogyan adom át a mondanivalómat. Remélem, ez az év rengeteg újdonságot tartogat majd nekem, és a nézőimnek is 🙂

Inez Hilda:

Idén szeretnék sokkal többet videózni, mint tavaly. Nézői kéréseket szeretnék sokat teljesíteni és több beauty témájú videót csinálni. Ezek kívül pedig tervben van több youtuberrel is közös collab videó, amiket nagyon várok!

Csebe99:

2016-ban elsődleges célként azt tűztem ki magamnak, hogy megpróbálok több tartalmat gyártani és aktívabb lenni. Emellett természetesen folyamatosan fejlődni is szeretnék mint technikailag, mind előadásmódban. Vannak új ötleteim is, amiket még idén meg szeretnék valósítani, úgyhogy bizakodva nézek az év elé!

Attila (Animegyetem):

2016-ban szeretnék fejlődni tartalomban, megvalósításban és technikai színvonalban is. Szeretnék bevezetni egy olyan rövidebb videó formátumot, amit a heti 1 kritika mellett meg tudnék valósítani. Így lenne hét közben is tartalom és változatosabb is lenne. Sajnos a szabadidőm 90%-át így is elviszi a csatorna, úgy hogy ennek egy ügyes dolognak kell lennie, ami egyszerű és nagyszerű. Megvalósítás tekintetében szeretnék például profi intro-t és outro-t készíteni a csatornára, valamint egy megújult csatorna bemutatót is. Technikai felszereltségen pedig profibb kép és hangminőséget értek, amit külső mikrofonnal és fényekkel szeretnék elérni. Ezekhez azonban jelentős anyagi befektetésre van szükség, ami éppen gyűlik a malacperselyben. 🙂 Szeretnék mindenféle kreatív extrákkal is kedveskedni a nézőimnek: nyereményjáték, közös videó más videósokkal, kérdezz-felelek videók, közönség kérések és hasonlók.

Szólj hozzá!
Hirdetés