PewDiePie horrorsorozata az első YouTube Red tartalmak között

98
OSZD MEG
Hirdetés

Az elmúlt hónapokban vissza-vissza tér a “fizetős YouTube” témaköre a legtöbb hírportálra. Szerencsére a tévhiteket már sikerült eloszlatni, tehát, hogy a YouTube a továbbiakban is használható ahogy eddig, és emellett a felhasználóknak lehetősége van némi plusz szolgáltatásra előfizetni.

A rendszer már elindult Amerikában, és a fizetésre hajlandó felhasználók a eddig élvezhették a reklámmentes videómegtekintést, az offline mentés lehetőségét, a háttérben való zenelejátszást, és persze a Red-hez járó Google Play előfizetést. Ezt mindenki eldöntheti maga, hogy mennyire érné meg neki (ha itthon is elérhető lenne a szolgáltatás) de tény, hogy az előnyök nagy részét, némi energiabefektetéssel, de el lehetett érni más módszerekkel. Természetesen ezek megszüntetésére is tesz, és tenni fog lépéseket a YouTube.
Ha az eddigi szolgáltatásokat valaki kevesellte volta, akkor talán meggyőző lesz, hogy február 10.-étől elindulnak a régóta ígérgetett fizetős sorozatok és egyéb tartalmak, melyek csak a YouTube Red előfizetők számára lesznek láthatóak.

A legtöbben persze a YouTube legnépszerűbb személyének, PewDiePie-nek a sorozatát várják, mely valóban sok vicces és borzongató pillanatot ígér a nézőknek. A Show maga egy valós térben játszódó horrorjáték, amelynek többek közt PewDiePie lesz az egyik szenvedő alanya (de Markiplier is feltűnik a trailerben). Az ijesztő játékban, rovarokkal, kígyókkal kell szembenéznie, miközben minden sarkon várhatja egy újabb vérfagyasztó horrorkarakter. Valószínűleg a sorozat minőségével kapcsolatban sem lesz ok a panaszra, mivel a The walking dead alkotói kapták kézhez a projektet, és ahogy az már az előzetesben is látszik, a vlogger saját felvételei mellett profi stáb gondoskodik a rémisztő vagy épp vicces pillanatok megörökítéséről:

Február 10-én emellett elérhetővé válik a Dance Camp című zenét táncos film, amelynek formulája nem egy elmúlt évekbeli sikerfilmből lehet ismerős, az előzetes alapján leginkább tinimoziként lehetne jellemezni:

Hirdetés

A Trip to Unicorn Island című alkotásban egy küzdelmes sikertörténetet követhetünk majd végig:

De persze ha valakihez nem állnak olyan közel a zenés táncos történetek, akkor lehet, hogy kedvére valóbb lesz a Rooster Teeth Lazer team-je, amelynek külön érdekessége, hogy a csapat rajongói 2,48 millió dollárt adtak össze a projektre Indiegogo-n:

Ti mit gondoltok? Van olyan tartalom, ami miatt szívesen előfizetnétek már most? Sajnáljátok, hogy hazánkban egyenlőre nem indult el a szolgáltatás?

Szólj hozzá!
Hirdetés