A közösségi média tette tönkre a YouTube-sztárpár kapcsolatát?

275
OSZD MEG
Hirdetés

Pár nappal ezelőtt jelent meg Nikki Blackketter csatornáján The Breakup című videó, amiben bejelenti, hogy szakítottak Christian Guzmannal, akivel évek óta együtt voltak. A fitnesz világ talán legismertebb sztárpárjának követőit villámcsapásként érhette a hír, hiszen a közösségi média felületeiken semmilyen jele nem volt annak, hogy megromlott a kapcsolatuk, sőt, éppen úgy tűnhetett, hogy minden eddiginél szorosabb Christian és Nikki kapcsolata. Az elmúlt hetekben költöztek be új otthonukba, vettek egy új Lamborghinit, és a YouTube, illetve Instagram felületeiket követő milliós tábor ezekből azt szűrhette le, hogy teljesen közös hullámhosszon van a pár.

cgnikkiA pár napja felkerült videókból azonban kiderül, hogy erről a valóságban szó sem volt. Nikki és Christian a YouTube-on mesélte el a szakításuk történetét, amiből megtudhatjuk, hogy már hónapok óta érlelődött bennük ez a döntés, sőt januárban már egyszer külön is váltak az útjaik, de akkor még úgy döntöttek, hogy megpróbálják újra. Mindenesetre az akkori gondokból sem derült ki semmi a közösségi média felületeiken.

Christian a szakítást taglaló videóban azt mondja, hogy egy kapcsolatot különösen nagy kihívásnak tesz ki, ha a közösségi média nyilvánossága előtt folyik.

“Az Instagram-on és a YouTube-on mutatott életünk csak a krémje mindennek. Az nem a valóság. Minden fel van nagyítva, mindenre sokkal erősebb reakciók érkeznek.”

Végül Nikki születésnapjának másnapján, február végén szakítottak véglegesen. Christian szerint a kapcsolat végül amiatt ért véget főként, mert rájött, hogy nem tud valaki mást boldoggá tenni, ha ő maga sem boldog. Mind a kettőjüknek először saját maguk személyiségén kell dolgoznia először.

Hirdetés

Nikki egy picit máshogy magyarázza ugyanezt. Az ő videójában az hangzik el, hogy a másik fél, akivel együtt volt már nem érzett iránta ugyanúgy mint korábban, és ez az elhidegülés vezetett a kapcsolat végéhez. De azt ő is kiemeli, hogy rengeteg plusz teher volt a kapcsolatukon amiatt, hogy mindent a közösségi média és a YouTube közönsége előtt éltek meg. Sokat változtak az elmúlt évek alatt mind a ketten, de miközben Nikki inkább utazni szeretett volna, és élvezni az életet, Christian minden energiáját az üzleti ügyekbe fektette, így rá kellett jönniük, hogy ez így nem fog működni tovább.

“Már nem igazán értékelt engem, és ezzel a saját önértékelésemet is elvesztettem. Óriási a közösségi média nyomása, hogy mi csak a tökéletes pár lehetünk, és mindenki azt mondja, hogy bárcsak nekem is ilyen kapcsolatom lenne”.

Mindenesetre az biztos, hogy rengeteg sikert értek el közösen az elmúlt években. Mind a ketten több százezer követőre tettek szert a YouTube-on és az Istagram-on is, közös csatornájuk is volt, üzletileg pedig egész hihetetlen hogy hova jutottak.

Christian GuzmanChristian kb. három évvel ezelőtt indította el a YouTube csatornáját a kollégiumi szobájából: szerette volna bebizonyítani, hogy bárki élhet egészséges és fit életet, és ehhez kezdett tanácsokat adni saját példáján keresztül. Eleinte saját csoporttársai is csak egy viccnek tartották a csatornáját, de az elképesztő kitartásának köszönhetően, egyre többen kezdték el követni őt, és végül nagyon jó üzleti érzékkel az online népszerűségét tökéletesen aknázta ki. Saját ruházati márkát indított Alphalete néven és saját konditermet indított. Ma már egy nagyobb csapat dolgozik a kezei alatt és az Alphalete az egyik legjobban csengő név a fitnesz világában.

Az ő példája mutatja legjobban, hogy kitartással és kreativitással tényleg bármit el lehet érni a YouTube-nak köszönhetően.

Mindenesetre a szakítás miatt egyikük sem esett teljesen kétségbe, és azt nagyon jó látni mindkettőjük videóinak a végén, hogy már a terveikről beszélnek, arról, hogy mik lesznek a következő projectjeik. Nikki például egy új YouTube-sorozatot indít, amiben saját tapasztalatit felhasználva mondja el, hogy hogyan lehet a legjobb túlélni egy szakítást, Christian pedig március közepén elindítja az új évadot a Summer Shredding sorozatából, amelyben azt mutatja meg a korábbi évadokból hasonlóan, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban leadni a felesleges testzsír-százalékokból, mindezt persze rengeteg tanáccsal, tippel és edző-videóval.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG