YouTube videós az Éjjel-Nappal Budapestben

381
OSZD MEG
Hirdetés

Hétfő este tűnt fel új szereplőként Ember Péter az RTL Klub sorozatában az Éjjel-Nappal Budapestben. Őt korábban jó pár népszerű YouTube-videóban láthattátok, de indult az első Ki Mit Tube? versenyen is.

A YouTube-ról többek között ismerős lehet egy korábbi Viva Comet gáláról készült videóból, amiben celebeket szívatott, vagy éppen abból a Szigeten készült videóból, amiben 100 lány pofozta meg.

Nemrégiben az És megint dühbe jövünk című film híres fagyizós jelenetét játszotta el újra pesti fagyisokkal: a pisztácia kifogyott, a tavalyi Sziget Fesztiválon pedig azt bizonyította be, hogy nem érdemes bárkinek csak úgy odaadni a mobiltelefonunkat, mert könnyen lába kelhet.

Hirdetés

Az RTL sorozatában Mátét játsza, aki visszatérve Ibizáról megpróbálja visszaszerezni barátnőjét, akit a szigeten ismert meg. A következő epizód előzeteséből az is kiderül, hogy ez sokkal nehezebben ment, mint ahogy ezt előzetesen gondolhatta volna:

 

Az Éjjel-Nappal Budapest hétköznap esténként látható az RTL Klub műsorán, az epizódok visszanézhetőek az RTL Most-on. Péter hivatalos oldalát a www.emberpeter.hu címen találjátok, Facebook oldalát pedig ide kattintva követhetitek.

Képek a sorozatból (credit: RTL Most):

Ember Péter Éjjel Nappal Budapest Máté

Ember Péter Éjjel Nappal Budapest Máté

Ember Péter Éjjel Nappal Budapest Máté

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG