Videóajánló: Pizza bögrében 3 perc alatt

67
OSZD MEG
Hirdetés

Ma Fehér Csilla videóját ajánljuk, aki egy nem mindennapi gasztró-videót készített a Koleszkaják című sorozatának negyedik részeként. Ebben a videóban egy pizzát készít bögrében.

Csilla így mutatja be saját csatornáját:

A csatornámat 2014 őszén indítottam azzal a céllal, hogy finom recepteket, vidám kis videókat osszak meg minél több emberrel. Régóta kacsintgattam a videózással, nagyon sok külföldi vloggert követtem, kezdetben még csak sminkes videókat majd egyre jobban belemélyedtem, és rátaláltam a lifestyle kategóriára. Főleg a receptes videók tetszettek, és szívesen kísérleteztem jómagam is, barátnőim pedig csak lestek hogy megint mit viszek magammal iskolába. Például “akkoriban” a humusz nem volt olyan ismert, pláne nem a gimiben, én viszont feltétlenül ki szerettem volna próbálni egy videó hatására. Sose felejtem el hogy mennyire elképedtek mikor mondtam nekik mit eszek, “de hát a humusz az föld!” felkiáltással csodálkozva. Ezután gyakorivá vált hogy érdeklődtek hogy megint milyen újdonságot találtam, mit hoztam, és ez így folytatódott az egyetemen is. Nem értem be a kakaóscsigával, és a szaktársaimat nagyon érdekelték ezek az ismeretlen újdonságok.

Körülbelül ebben az időszakban láttam egy olyan videót arról, hogy hogyan lehet valaki youtuber, és őszintén szólva leesett az állam, ugyanis addig a pillanatig meg se fordult a fejemben hogy ezt BÁRKI csinálhatja.

Ennek a hatására sok morfondírozás és “jajj csináljam – jajj ne csináljam” pánikolás után feltöltöttem az első videómat arról, amihez úgy gondoltam a legjobban értek, hogy mégis milyen finomságokat vihetünk magunkkal iskolába. Sok pozitív visszajelzést kaptam, folytattam, és nem bántam meg. Bár továbbra is picike csatorna vagyunk, nagyon megszerettem a feliratkozóimat, párral találkoztam is, néhányat a gyakori visszajelzések miatt pedig névről ismerek, így továbbra is szívesen csinálom.

Hirdetés

Azóta próbálkoztam DIY videókkal, volt egy-kettő sminkes nekifutásom is, de főleg a receptes videókat és a természetes szépségápolásról szólókat szeretem csinálni és megosztani. Ebben az évben szeretnék egy kicsikét “komolyabb”, vitatottabb, tabu témákról is videókat készíteni “comedy sketch” formátumban, emiatt nagyon izgatott vagyok és várom hogy nekilássak. 

Erről a videóról annyit, hogy ez a “Koleszkaják” sorozatomnak a 4. része, melyben arra törekszem, hogy egyszerű, ötletes finomságokat mutassak be, amiket bárki bármikor elkészíthet akár kegyetlen kollégiumi körülmények között is.

Böngészés közben véletlenül csapott arcon engem is a recept, de úgy láttam, hogy ez a bögrés pizza még külföldön se annyira elterjedt, magyarországi verziót pedig még nem láttam egyáltalán.

Kicsit szkeptikusan álltam neki, ugyanis a pizzának teljesen más az állaga mint egy bögresütinek, nem tudtam elképzelni milyen lesz, viszont egy-két kísérlet és egy kis módosítás után olyan lett, mint a nagytestvére, összes barátom, családom csak dicsérni tudta, így feltétlenül meg kellett osztanom a nagyvilággal is.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG