Megható: Egy vadonatúj autót vett a YouTube-pénzből apukájának

671
OSZD MEG
Hirdetés

Christian Guzmanról már többször írtunk itt a TubeNews-on: ő az az amerikai fitnesz-vlogger, aki három év alatt elképesztő sikereket ért el a YouTube-csatornájának köszönhetően. A kollégiumi szobájában vette fel az első videókat, csoporttársai eleinte kinevették, de ő nem adta fel: ma már az egyik legsikeresebb fitnesz YouTube-csatorna tulajdonosa, és saját ruhamárkája, az Alphalete az egyik leggyorsabban fejlődő atlétikai ruházati brand.

Legutóbb akkor írtunk róla, amikor szakított barátnőjével, akik szinte az egész életüket a közösségi média nyilvánossága előtt élték.

Két nappal ezelőtt feltöltött videójában a 23 éves fitnesz-sztár azt rögzítette, hogyan vásárol édesapjának egy vadonatúj Corvette-t. A videóban nemcsak azt láthatjuk, hogy édesapja mennyire meghatódott, amikor – meglepetésként – megkapta az autót, hanem azt is, ahogy Christian megveszi az autót. Ő maga is nagyon elérzékenyült, amikor aláírta a papírokat. Még belegondolni is hihetetlen, hogy mindezt a YouTube-csatornája sikerének és végtelen kitartásának és szorgalmának köszönheti.

Christian Guzman az egyik leginspirálóbb videós ma a YouTube-on:

Hirdetés

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG