TubeNews-interjú: VideoSOKK – Kedvenc videósaid testközelből

171
OSZD MEG
Hirdetés

Augusztus 22-én útjára indul a VideóSOKK névre keresztelt havi rendszerességgel jelentkező YouTuber rendezvénysorozat, melynek célja, hogy a rajongók testközelből ismerhessék meg kedvenc videósukat.

A VideóSOKK kezdeményezés mögött Magyarország meghatározó YouTube Hálózata, a Star Network áll. A cég divíziójának vezetőjét, Farkas Danit kérdeztük röviden legújabb rendezvénysorozatuk kapcsán.

Miért hoztátok létre a VideóSOKK-ot?

A videós tartalomgyártók kétség kívül egyre népszerűbbé válnak és a rajongók egyre többet szeretnének megtudni róluk. Mára már nem ritka hogy egy-egy YouTuber több százezer embert ér el havi szinten így abszolút megalapozott igénnyé vált az offline találkozók szervezése. Ezt az igényt szeretnénk kiszolgálni a VideóSOKK-al.

Hirdetés

Miben lesz más a VideóSOKK rendezvénysorozat a már létező hasonló rendezvényekkel szemben?

A VideóSOKK célja, hogy ne csak egy röpke aláírás vagy szelfi erejéig találkozhassanak a rajongók a videósokkal, hanem egy interaktív több órás program keretében ismerhessék meg kedvenceiket. Exkluzív videók, előadások, interaktív játékok, meglepetés vendégek, külön erre az alkalomra gyártott relikviák és sok-sok izgalmas, vicces pillanat vár a résztvevőkre. 

Miért pont egy mozi teremre esett a választásotok ami a helyszínt illeti?

A mozi sok szempontból remek választás. A fiatalok alapvetően szeretnek moziba járni, a videósok is jól érezik itt magukat. A terem befogadóképessége korlátozott, ami így nem kelti egy tömegrendezvény érzetét, illetve minden néző jól láthatja a videósokat a székek elhelyezkedése végett. A technikai kivitelezésben pedig profi hangzás mellett a képi megjelenítés is kiváló. A jövőben azonban természetesen elképzelhetőek olyan rendezvények amelyeket máshol fogunk majd megszervezni.

Említetted hogy havi szinten fogtok különböző eseményeket szervezni, kikkel lehet találkozni majd?

Első alkalommal Dezső Bence lesz a VideóSOKK vendége augusztus 22-én. Erre a rendezvényre már elfogytak a jegyek. A további résztvevők kiléte egyenlőre még titok, annyit azonban elárulhatunk, hogy szeptemberben egy nagyon népszerű lány videóssal lehet majd találkozni. Érdemes tehát figyelemmel követni weboldalunkat és social felületeinket, hiszen folyamatosan osztunk majd meg részleteket. 

Ahogy az interjúból is kiderül, nagyon érdekes kezdeményezés indul útjára amelynek célja hogy újabb szintre emelje a videósokkal való találkozást. A VideóSOKK weboldalát itt találjátok:
http://videosokk.hu/

Sok sikert kívánunk a Star Network számára, bízunk benne, hogy ezzel is sikerül építeni a hazai YouTube közösséget.

Szólj hozzá!
Hirdetés