Komoly témák a YouTube-on – Polla: “Szánalmasnak, butának és naivnak éreztem magam”

606
OSZD MEG
Hirdetés

Az egyik leggyorsabban növekvő magyar YouTube-csatorna a Polla Channel: minden héten megtalálható a legtöbb új feliratkozót gyűjtő listánkon, volt olyan hét is nemrégiben, amikor vezette is a listát. A csatorna eddigi videó főleg Sims gameplayek és cicás vlogvideókból állt, most azonban egy komoly témával foglakozott Polla: egy nagyon személyes és őszinte videóban mesél arról, hogyan küzdött meg az önbizalomhiánnyal általános iskolás korában, és azt is kifejti, hogyan szerezte vissza az önbizalmát. Polla célja ezzel a videóval főként az, hogy segítsen a nézőinek, akik hasonló helyzetben vannak, és a saját tapasztalatait megosztva bátorítsa azokat, akiknek még nem sikerült visszanyerniük az önbizalmukat.

Polla a videót azzal kezdi, hogy elmeséli, régen milyen nehézségekkel küzdött:

Nagyon depressziós voltam, és hihetetlenül rosszul éreztem magam a bőrömben, nem tartottam magam szépnek, szánalmasnak, butának és naivnak éreztem magam.

Igen kemény szavak ezek egy kilencedikes lánytól, mindezt a nyilvánosság előtt kimondva, a saját nézőinek címezve. Polla ezután egy szerteágazó történetben elmeséli, hogy az általános iskolák évek alatt a barátnői – vagy legalábbis az azoknak hitt emberek – hogyan rombolták le az önbizalmát az évek alatt, hogyan vált az osztály azon tagjává, akit sokan kinevettek és bántottak. A videó egy pontján el is érzékenyül, amikor a barátnőiről beszél: ebből érződik talán a legjobban, mennyire sokat jelentettek és jelentenek számára most is az igazi barátai.

A történet nagyon tanulságos, ugyanis egészen biztos, hogy nagyon sok hasonló korú, de akár idősebb lány is hasonló cipőben jár, és Polla példáján keresztül most láthatják, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal. A videós lány ráadásul jó pár tanácsot is ad, hogyan nyerhető vissza az önbizalmunk, mit kell ahhoz tennünk, hogy túl lépjünk ezen a depressziós időszakokon.

Ma már egyszerűen hidegen hagynak a rossz akarók. Ma már azzal törődöm, hogy mennyire pozitív emberek is vannak körülöttem.

Hirdetés

Polla a videó végén elmondja, hogy a YouTube csatornája is sokat segített abban, hogy ma már sokkal magabiztosabb, jókedvűbb, hiszen a rengeteg pozitív kommentből, e-mailből rengeteg erőt merített.

A videó itt tekinthető meg:

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG