Akkor mégegyszer: Jelenleg a 84 éves Ilonka néni a magyar YouTube legtrendibb arca!

268
OSZD MEG
Hirdetés

Ilonka néniről írnak a legnagyobb magyar internetes oldalak a TubeNews heti listája alapján. Többek között a HVG.hu írta meg ma, hogy a szokásos heti listánkon általában tinédzserek által készített csatornák állnak, múlt héten azonban a nyugdíjas Ilonka néni kapaszkodott fel a lista csúcsára. 

Nem mindennapi hetet zárt az 1932-es születésű Ilonka néni: az elmúlt hét nap adatai alapján ő volt legtrendibb arc a magyar YouTube-on. Közel 9,000 új feliratkozót gyűjtött egyetlen hét alatt, ezzel megelőzte a tinik körében nagyon népszerű Szabyestet is a TubeNews.hu heti összesítő listáján. Ilonka néni karácsonyi témájú “Csináld magad!” videóját pár óra alatt több tízezren látták, és úgy tűnik a nézők kifejezettem kedvelik az idős néni által feltöltött tartalmakat.A legfrissebb lista a múlt hét részletes számaival ide kattintva érhető el, Ilonka néni csatornája pedig ezen a linken található.

Hirdetés

A TubeNews.hu weboldalon nemcsak hetente érhetőek el a legfrissebb magyar YouTube-toplisták, hanem akár naponta frissülő adatbázisok böngészésére is lehetőség van, így mindenki könnyen képbe kerülhet azzal kapcsolatban, hogy kik szállítják a legnagyobb nézettséget vagy éppen kire iratkoztak fel a legtöbben mostanában a videómegosztó oldalon. Mindez a Star Network által kitalált és lefejlesztett, egyedülálló, részletes és naponta frissülő YouTube-toplista rendszernek köszönhető.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG