Royalszabi: 14 évesen vesztettem el a szüzességem… Tapasztalatlan voltam

909
OSZD MEG
Hirdetés

Royalszabi egy igazán nem mindennapi videót töltött fel pár napja a csatornájára. Ebben saját személyes élményeit osztja meg a szüzességének elvesztése kapcsán.

Szabi a videót felvilágosító jellegűnek is szánja, ugyanis azzal kezdi, hogy őt is – ahogy a legtöbb fiatalt – az iskolai felvilágosítás órán próbálták ugyan figyelmeztetni a korai szexuális élet veszélyeire, és a védekezés fontosságára, ezek az iskolai órák azonban nem túl hatékonyak. Egy 60 éves tanárt – amikor erről a témáról beszél – leginkább csak kinevetik a fiatalok, és nincs olyan korabeli társuk, akikkel őszintén tudnának beszélni erről a témáról, pedig nagyon fontos lenne.


Szabi szerint

“Aki azt hiszi, hogy 14 évesen már teljesen érett ilyen témákban, az szerintem nagyon rosszul gondolja. […] Sokkal jobb lett volna 18 évesen, az első szerelmemmel.”

Hirdetés

A videó fontos üzenete, hogy felhívja a figyelmet a védekezés fontosságára. Saját tapasztalatait is elmeséli, vele is előfordult már, hogy nem védekezett. Utána két hétig olyan stresszben volt, amit senkinek nem kíván.

“Védekezés nélkül csak rossz vége van mindig… Nagyon rossz vége van.”

Szabi azt is elmondja, hogy a szüleivel nem beszélték meg ezeket soha, pedig most már 20 évesen úgy látja, jó lett volna.

Fontos videó ez a magyar YouTube-on, reméljük minél több ilyen típusú vlogot láthatunk majd, hiszen a népszerű YouTube-videósokat nagy befolyással rendelkeznek az akár több százezres nézőközönségük körében.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG