Forbes: Ők a legjobban kereső YouTube-sztárok 2016-ban

1526
OSZD MEG
Hirdetés

Idén is kihozta az amerikai Forbes magazin, hogy melyik YouTube-sztárok keresték a legtöbb pénzt. Elképesztő összegekről van szó, a tizedik helyhez is 5 millió dolláros bevételre volt szükség…

Az elmúlt 12 hónapban a Forbes becslései szerint a TOP10 YouTube-sztár összesen 70 millió dollárt keresett, ami 23%-os emelkedés az egy évvel ezelőttihez képest.

A lista élén továbbra is PewDiePie áll, a magazin becslése szerint 15 millió dollárt keresett idén, ami jelentős emelkedés tavalyhoz képest főként annak köszönhetően, hogy leszerződtette őt a YouTube Red egy saját sorozathoz, és egy könyvet is kiadott This Book Loves You címmel.

Második helyen Roman Atwood, aki 8 millió dollárt keresett idén, a vloggernek tavalyhoz képest 70%-al növekedtek a bevételei egyrészt a nézettség-emelkedésnek köszönhetően, másrészt saját könyvének és online webshopjának a bevételei miatt.

Hirdetés

Vannak új nevek is a toplistán, akik tavaly még nem tudtak felkerülni, ilyen például a csílei German Garmendia, akinek a három csatornáján összesen 48 millió feliratkozója van és többnyire spanyol nyelven készít humoros és zenés videókat.


A TOP10 legtöbbet kereső YouTube-sztár:

10. Colleen Ballinger, $5 millió

9. Rhett & Link, $5 millió

8. German Garmendia, $5.5 millió

7. Markiplier, $5.5 millió

6. Tyler Oakley, $6 milió

5. Rosanna Pansino, $6 millió

4. Smosh, $7 millió

3. Lilly Singh, $7.5 millió

2. Roman Atwood, $8 millió

1. PewDiePie, $15 millió

Videó a legjobban kereső sztárokról:

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG