YouTuberekkel forgatott karácsonyi reklámfilmet a Coca Cola

284
OSZD MEG
Hirdetés

Jó pár nagyon népszerű YouTube-videós is szerepel a Coca Cola új karácsonyi filmjében, amely egyben egy Király Viktor videóklipnek tűnik.

Pamkutyáék, Viszkok Fruzsi, Csecse Attila és FollowAnna is feltűnik az új reklámfilmben, amelyben két és fél percen keresztül gyakorlatilag egy karácsomyfát diszítenek Majkával, Sass Danival és Király Viktorral.

Ennél ötletelenebb kampányfilmet már nehéz lett volna készíteni, a készítőknek sikerült az összes ünnepi sztereotípiát belezsúfolnia a videóba, és a végén egy egész rossz fényelést választani, amivel még tovább rontották a kifejzetten steril és hangulat nélküli filmet. Pedig a Coca Cola híres a jobbbál jobb karácsonyi reklámjairól.


Hirdetés

A YouTube-videósoknak ez persze remek lehetőség, és a cég részéről is jó irány, hogy őket használja a kommunikációja során, de ennél kreatívabb megoldásokat kellene kitalálni és azt jobban megvalósítani, ha ki szeretnék használni a videósokban rejlő lehetőségeket. Itt most azon kívül hogy egy videón belül láthatóak a legbefolyásosabb magyar közösségi média arcok, semmilyen olyan plusz nem jelenik meg, amitől ez emlékezezes maradna.

A Coca Cola hivatalos YouTube csatornájára feltöltött hasonló “ötletre” épülő külföldi videókban azért sokkal több élet van, a dalt is jobban sikerült felvenni. Nekünk most ez jutott:

Szólj hozzá!
Hirdetés