Szerda este nyolcig lehet szavazni – mi az aktuális állás?

212
OSZD MEG
Hirdetés

Az Év YouTube-videósa versenyre már tízezres nagyságrendben érkeztek a szavazatok – egyelőre a három kategória hetedik jelöltjére lehet szavazni.

Mindegyik kategóriában aránylag szoros a verseny, de főképpen A Jövő Reménysége kategória izgalmas, ott ma meg is fordult az állás.

A 100,000 feliratkozó feletti kategória hetedik jelöltje

A 100,000 feletti feliratkozóval rendelkező videósoknál a jelenlegi állás szerint (kedd este 20.20) vezet Beni a szavazáson Szirmai Gergő előtt:

  1. Beniipowa 4,652 szavazat

  2. Hollywood Hírügynökség (Szirmai Gergő) 3,431 szavazat

  3. Viszkok Fruzsi 820 szavazat

 

Hirdetés

Szavazni még az alábbi bejegyzésre kattintva lehet szerda este nyolc óráig. Fontos, hogy csak a bejegyzés képére érkezett szavazatokat számítjuk!A 10,000 és 100,000 feliratkozó közötti kategória hetedik jelöltje

Itt még az elején aránylag magabiztosan elhúzott Ábel és tartja is előnyét egyelőre.

 

  1. Ábel von Müller 1,578 szavazat

  2. Inspirációk Csorba Anitától 1,022 szavazat

  3. Lina és Panni 242 szavazat

Itt a szavazatok manuális számolást igényelnek majd a végeredmény bejelentése előtt (ismeretlenek külsős befolyásolása miatt).

Szavazni még az alábbi bejegyzésre kattintva lehet szerda este nyolc óráig. Fontos, hogy csak a bejegyzés képére érkezett szavazatokat számítjuk!

A Jövő Reménysége kategória hetedik jelöltje

Itt a legszorosabb a verseny, annyira, hogy ma meg is fordult az eredmény.

  1. Animegyetem 808 szavazat

  2. Panna Films 799 szavazat

  3. Hédinke 365 szavazat

Szavazni még az alábbi bejegyzésre kattintva lehet szerda este nyolc óráig. Fontos, hogy csak a bejegyzés képére érkezett szavazatokat számítjuk!Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb információkról a szavazással kapcsolatban, illetve követni szeretnéd a YouTube-híreinket és toplistáinkat, kövess minket Facebook-on és Twitteren is!

Szólj hozzá!
Hirdetés