Nagyon szoros volt a vége: Megvannak a hetedik jelöltek!

577
OSZD MEG
Hirdetés

A 100,000 feletti feliratkozókkal rendelkező kategóriában aránylag sima győzelem született, de a két másik kategóriában az utolsó napon nagyon szoros lett a verseny.

Pontban este 20.00 órakor megnéztük az aktuális eredményt, és ez alapján hirdetünk eredményt. Ahogyan már sokszor hangsúlyoztuk, csak a képre érkezett szavazatokat vettük számba, így a megosztásoknál  a megosztott posztra érkezett szavazatot nem tudtuk figyelembe venni.

Az utolsó pillanatokban még népszerű videósok is beszálltak kampányolni egy-egy jelölt mellett, ami miatt különösen szoros lett a végeredmény. Boldzer például Csorba Anita mellett kampányolt, amivel éppen a szavazás zárása előtt sikerült sokat faragnia Anitának a hátrányán. Természetesen ez a fajta kampányolás teljesen megengedett, sőt támogatandó, a főversenyen is lehet majd használni.


Hirdetés

 

Az eredmények

A 100,000 feletti feliratkozóval rendelkező videósok kategóriája

  1. Beniipowa 4,869 szavazat

  2. Hollywood Hírügynökség (Szirmai Gergő) 3,548 szavazat

  3. Viszkok Fruzsi 915 szavazat

 

A hetedik videós a kategóriában: Beniipowa

A 10,000 és 100,000 közötti feliratkozóval rendelkező videósok kategóriája

  1. Ábel von Müller 2,218 szavazat

  2. Inspirációk Csorba Anitától 2,171 szavazat

  3. Lina és Panni 333 szavazat

(Ebben a kategóriában az egyik videósnál érkezett pár száz érvénytelen szavazat is, de ez a végeredményt nem befolyásolta).

 

A hetedik videós a kategóriában: Ábel von Müller 

A Jövő Reménysége kategória

  1. Animegyetem 1,222 szavazat

  2. Panna Films 1,154 szavazat

  3. Hédinke 407 szavazat

 

A hetedik videós a kategóriában: Animegyetem

Csütörtöktől már a TOP7 videósra lehet szavazni

Csütörtök délutántól december 29-ig itt a weboldalon tudtok majd szavazni a TOP7 videósra, és december 30-án fogunk majd eredményt hirdetni Az Év YouTube-videósa versenyen!

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb információkról a szavazással kapcsolatban, illetve követni szeretnéd a YouTube-híreinket és toplistáinkat, kövess minket Facebook-on és Twitteren is!

Szólj hozzá!
Hirdetés