Technikai információk Az Év YouTube-videósa szavazásról

214
OSZD MEG
Hirdetés

Az elmúlt napokban – a szavazás kezdete óta – jelentősen lassult a TubeNews.hu elérhetősége a hirtelen megemelkedett forgalom miatt. Ezt a forgalmat a TubeNews-t kiszolgáló szerver nem minden esetben tudta kiszolgálni, ezért lassabban, vagy időnként egyáltalán nem lehetett elérni az oldalt.

Ez mostanra jelentősen javult – vagy meg is szűnt, egyrészt azért mert most már sokkal jobban eloszlik a forgalom, másrészt olyan beállításokat eszközöltünk, amiknek köszönhetően gyorsabban ki tudja szolgálni az oldal betöltését a szerver.

Köszönjük a türelmeteket a szavazással kapcsolatban. Ha eddig nem sikerült szavazni, érdemes most megpróbálni.


A 100,000 feletti feliratkozóval rendelkező videósok kategóriája

Hirdetés

A 100,000 feletti videósok kategóriájában jeleztétek, hogy nem minden esetben regisztrálta a szavazatot a rendszer. Egyrészt előfordulhatott, hogy “beakadt” a szavazógomb, ezt már javítottuk.

Másrészről viszont szeretnénk jelezni, hogy ha látszólag enged is a rendszer többször egymás után szavazni ugyanarról az eszközről, az egy IP-címről érkezett szavazatokat csak egyszer regisztrálja az oldal. Néhány nap elteltével engedhet esetleg újra szavazni úgy, hogy az új szavazatként jelenleg meg.

Szavazni december 29-én este 20.00 óráig lehet majd.

 

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb információkról a szavazással kapcsolatban, illetve követni szeretnéd a YouTube-híreinket és toplistáinkat, kövess minket Facebook-on és Twitteren is!

 

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG