A Hét Kérdése: Melyik videóst kezdted el először követni?

489
OSZD MEG
Hirdetés

Régebben volt egy rovatunk, a Hét Kérdése, ahol mindenhol népszerű videósokat kérdeztünk ugyanarról a témáról. Ezt most szeretnénk feltámasztani, úgyhogy újra megkérdeztünk pár videóst.

A Kérdés

Ezen a héten a következő kérdésre kerestük a választ:

Te melyik videóst kezdted el először követni és miért?

Három videós válaszolt, a válaszaikat alább találjátok.


A Válaszok

Hirdetés

Vitó Zsombor:

  • Herbyt kezdtem el követni először, osztálytársak hatására ismertem meg, és nagyon megszerettem.”

Dazis:

  • “Konkrétan nem emlékszem rá, hogy ki volt az első akire nyomtam subot. De luckeY-t és Unfieldet az elsők között követtem be, éppen ezért nagyon nagy elismerés volt számomra, hogy mindkettőjükkel sikerült beszélnem és előbbivel még egy közös videót is forgattunk. luckeY-nál a fifás tartalmak fogtak meg, Unfieldnél meg az egyik zenéje mondanivalójával tudtam azonosulni.”

Henry Kettner:

  • “Alapjába véve magyar videósok közül Dancsót kezdtem el követni először. Akkor még nem igazán voltam benne a Youtube világában, egyszerűen az ő nevét ismertem, volt jó pár kritikája amit végig röhögtem, úgyhogy magyarok közül ő volt az első akinél megnyomtam a sub gombot. Viszont amikor a filmkészítés mellett elkezdett érdekelni a Youtube világa is komolyabban, akkor rátaláltam a szerintem legtehetségesebb és legkreatívabb vloggerre a világon, Casey Neistatra, aki már az első videójával – amit láttam – teljesen megfogott és inspirált. Úgyhogy magyar / külföldi kategóriákban ők voltak az elsők akik igazán megfogtak.

 

Te melyik videóst kezdtek el először követni? Kommentek között várjuk a ti válaszaitokat is!

Szólj hozzá!
Hirdetés