Csatorna-ajánló: Itt az ART Bite – meghökkentő hírek kreatívan tálalva

628
OSZD MEG
Hirdetés

Mindig öröm, amikor olyan csatornáról kapunk hírt, aminek még nincs sok feliratkozója, de olyan minőségi tartalom van a csatornán, amiről érdemes írnunk.

Az ART Bite pont ilyen. Egy kreatív, ötletes csatorna, amit két srác visz, akik meghökkentő híreket tálalnak viccesen. Mindezt remek minőségben, igényesen felvéve, és jól megvágva.

Ahogy ők írják:

“Igyekszünk beszámolni meghökkentő hírekről. Szemléletesen mutatjuk be, hogy mi történt a nagyvilágban. Kicsit jelezve az emberiségnek, hogy nem kell messzire menni a hülyeségért és a hihetetlen esetekért.”

A srácok korábban mindketten a médiában dolgoztak,  de arra jutottak, hogy igazából a YouTube az a platform, ahol kiélhetik magukat kötöttségek nélkül.

Szatírikus  híradót készítenek

Kevesebb mint egy évvel ezelőtt indították el a csatornát, és a céljuk az volt, hogy létrehozzanak egy szatírikus híradót, ahol kizárólag ők szabják meg, hogy mit tartanak érdekesnek vagy éppen nevetségesnek. Ahogy mondják,

“a világban történő számos devianciát egy kis társadalom kritikával próbáljuk feldolgozni”.

 

Az ART Bite egy infotainment típusú csatorna, ami ebben formában hiánypótló a magyar YouTube-on. A srácoknak külföldi inspirációként főként a ‘My mythical morning‘ csatorna és ‘John Oliver‘ tv-műsora szolgált.
Hirdetés

Alább egy új orosz reality tv-műsorról számol be az ART Bite a saját stílusában:

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG