Csatorna-ajánló: Az Életre készít fel a MySchool csatorna

285
OSZD MEG
Hirdetés

Három videós összefogásával indult el nemrégiben a MySchool csatorna. Igazán remek a koncepció: olyan tippeket és tanácsokat adnak a nézőknek, amely főként a középsuli utáni életre készíti fel őket.

A csatorna erőssége az, hogy mindvégig kifejezetten praktikus tanácsokat ad, amik azonnal használhatóak, és nem a ballagásokon megszokott frázisokat ismételgetik.

Csillsz videója például arról szól, hogy milyen költségekkel jár különköltözni a szülőktől. Számtalan konkrétumot említ Csillsz, megtudhatjuk, hogy egy albérlet esetében mekkora lehet a rezsi, nagyjából mennyit számoljunk étkezési költségekre, és még a BKV-bérlet árát is – nagyon helyesen – beszámolja a megélhetés árába.

“Ha mindent beleszámolunk, akkor lakásra és rezsire körülbelül 55,000 forintot kell félretenni egy hónapban.”

 

Hogyan jussunk be a Közgázra?

Hirdetés

Árpi legfrissebb videója arról szól, hogy hogyan lehet bejutni a Közgázra, és mi történik az után, hogy bejutottunk. Mit jelent a gazdálkodás management szak? Hol lehet elhelyezkedni egy ilyen diplomával? Mit csinálnak a gyakornokok és mennyit keresnek a közgazdászok? Konkrét válaszok egy nagyon hasznos videóban.

Andi pedig arról beszél a MySchoolra készített videóban, hogy ciki-e, ha valaki nem iszik egy buliban, de összegyűjtötte egy másik videóban, hogy mivel lehet pénzt keresni diákként.

A videók kifejezetten igényes képi és hangi feltételekkel készülnek, egy nagyon profi csatornát hozott össze a három videós, amire érdemes feliratkozni!

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG