Ki érte el éppen ma a 100,000 feliratkozós határt?

1246
OSZD MEG
Hirdetés

Az Anettel közös csatornájuk után Polla saját csatornája is elérte a 100,000 feliratkozót, mindezt úgy, hogy mindösszesen három hónapja kezdett el foglalkozni komolyabban a saját csatornájával.

A csatorna jelenleg elérhető első videójában Polla elmondja, hogy eleinte annak ellenére gyűjtött 13,000 feliratkozót, hogy alig foglalkozott vele, a fennt lévő videók is – ahogyan ő fogalmazott – “gagyik voltak”. Most – három hónappal és 33 videóval később – már több, mint 100,000 feliratkozója van a Polla Channelnek. Mindezt úgy, hogy rendszeresen szerepelt a TOP3-ban a legtöbb új feliratkozót gyűjtő listánkon, és a tavalyi év utolsó hetének adatai alapján vezette is azt.

 

Mi is többször írtunk a csatornáról, legutóbb akkor amikor az önbizonalomhiányról készített egy komoly és fontos videót: a saját példáján keresztül mesélte el, hogyan lehet túljutni az önbizalomhiányon.

Polla Instagram-oldala is nagyon gyorsan fejlődik, az elmúlt három hónapban több, mint 40,000 új követőt gyűjtött és nemsokára ott is eléri a 100,000 követőt.

 

😏

Polla (@k.polla) által közzétett fénykép,

Hirdetés

Edzés-videók nemsokára Pollánál

A csatorna legsikeresebb videója a Dezső Bencével közösen készült Q&A videó volt, ezt már több, mint 350,000-en látták, de nagyon népszerűek a napi vlogjai is. Polla egyik karácsony előtti napi vlogjában mutatta be személyi edzőjét, akivel nemsokára közös edzés-videókat készítenek majd.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG