Videóajánló: Mike Thurston – Leggyakoribb edzéshibák

505
OSZD MEG
Hirdetés

Ritkábban ajánlunk külföldi videókat, főleg a magyar videósokra koncentrálunk itt a TubeNews-on, de időnként akad egy-két olyan videó, amit úgy látunk, hogy érdemes a figyelmetekbe ajánlani.

Ilyen Mike Thurston hat részes sorozata, ami a konditermi edzések iránt érdeklődők számára kifejezetten érdekes  lehet. Mike egyébként főként Ross Dickerson edzőpartnereként lett ismert, akit most már 1.4 millióan követik az Instagramon, és a sikereit látva, ő is úgy döntött hogy belevág a YouTube-videók készítésébe.

Mike fitnesz csatornája amúgy is kiemelkedik az átlag hasonló tematikájú csatornák közül. Nagyon közérthetően, bárki számára könnyen és érthetően beszél az edzéssel kapcsolatos tudnivalókról.

Hat részes sorozat

Hat részes “Common Gym Mistakes” című sorozatában pedig megintcsak könnyen érthetően és jól vizualizálva magyarázza el a nézőknek, hogy mik azok a leggyakoribb hibák, amiket ő személyi edzőként lát a teremben.

Hirdetés

A hat epizód egyes részeit az alábbiak valamelyikére kattintva tudjátok elérni, lentebb pedig a melledzéssel kapcsolatos videót láthatjátok.

Leggyakoribb hibák – vállak

Leggyakoribb hibák – hát

Leggyakoribb hibák – kar

Leggyakoribb hibák – lábak

Leggyakoribb hibák – has

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG