Csatorna-bemutató: Keleti Blog – A szocialista autócsodák csatornája

274
OSZD MEG
Hirdetés

Egyre változatosabb témákra bukkanunk a magyar YouTube-on. Pár napja Yovik csatornáját mutattuk be nektek, aki többek között székely szavakakl foglalkozik a videóiban. Most pedig a Keleti Blog csatornáját tudjuk a figyelmetekbe ajánlani, akik többnyire a retro szocalista autókat tesztelik a videóikban.

Meg is kérdeztük a csatorna készítőit, hogy kik ők és honnan jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozzanak. Ezt válaszolták:

“Mi egy négy főből álló fiú csapat vagyunk ebből egy műsorvezető, két kamerás és vágó, és egy ember aki a hangért felelős. Voltaképp hirtelen felindulásból, baráti beszélgetés alapján indult a csatornánk. Mivel a műsorvezetőnek (Kathi Balázsnak) tulajdonában van egy Skoda 100L típusú autó, ezért gondoltuk levideózzuk. Aztán ez annyira megtetszett nekünk, hogy bemutató lett belőle. Ezután már jött magától minden, tetszett az embereknek amit csinálunk, jöttek is szépen felajánlások az ország több részéről is, hogy mutassunk be több autót / teherautót / motort.”

Lada, Trabant, Wartburg…

Ma pedig már egy több mint két éve működő csatornája van a srácoknak, amin nagyon jó minőségű és szórakoztató videókat láthatunk a nem is olyan régmúlt autóiról. Van itt Lada, Trabant, Polski Fiat, Skoda és minden ami a kilencvenes évek közepéig a legtöbb magyar családnak az autót jelentette Magyarországon.

Hirdetés

A srácok a videózást főként a YouTube-ról és egyéb internetes forrásokból tanulták. Egyelőre még hobbiként foglalkoznak a videózóssal, de szeretnék majd egyre több témakörben kipróbálni magukat.

Nézzük, hogyan mutatják be az egyik klasszikust, a Polski Fiatot:

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG