Polla: Néha úgy kezelnek minket, mintha robotok lennénk

4383
OSZD MEG
Hirdetés

A hétvégén Polla és Bence a Westendben vettek részt egy dedikáláson, amire több ezer ember látogatott ki. A dedikálásról egy remek videót készített Vadani55. Az ő videóján látszik az óriási tömeg, akik kilátogattak a bevásárlóközponthoz. A videón az is látszik, hogy először a bevásárlóközpontban kezdődik az esemény, de végül kinn kell folytatniuk a dedikálást Polláéknak, mert a Westend üzemeltetői nem találták biztonságosnak, ha bennt folytatták volna.

Az eseményről utólag Polla is készített egy videót, amiben mindenek előtt megköszöni, hogy ilyen sokan kilátogattak a rendezvényre. Azt is elmondja ugyanakkor, hogy a rengeteg ember között egyszercsak elgyengült, és végül elájult. A mentősök elláták, de érhető módon a dedikálást már nem tudták folytatni.

Ezek után Polla elmeséli, hogy ott a helyszínen és később ask.fm-en is mennyire felháborító üzeneteket kaptak. Bencének már ott is többen mondták, hogy a történtektől függetlenül ő még folytathatná a dedikálást.

“Az volt a rossz érzés, hogy a szülők mondták, hogy ők már két órája itt várnak, és miért nem vagyunk ott dedikálni. “

 

Hirdetés

Polla felháborodása teljesen jogos. Egy-egy ilyen eseményen minden részt vevőnek meg kellene értenie, hogy minden esetben teret kell hagynia kell az adott videósnak, még ha sokan is vannak. Másrészt a nagy tömeg nem lehet ok a tolakodásra és a videós elégséges privát szférájának megsértésére.

“A YouTuber is ember. Néha úgy kezelik őket, mintha nem is lennének emberek és robotok lennénk”.

 

A videóban Polla elmondja, hogy vannak akik úgy próbálják beállítani őt, mintha ő lenne a hibás. Rengeteg negatív kommentet kap, vannak akik mindenért őt hibáztatják. Ha nincs éppen videó az Anett és Ancsán, az is baj, ha csak külön töltenek fel oda videót, akkor az a baj. A videó végén kifejti, hogy a negatív kommentekkel ellentétben szó nincs arról, hogy az Anett és Ancsán bárki is megpróbálná elnyomni a másikat, sőt. A videók az ő vagy Anett elfoglaltságaitól függően tudnak felkerülni.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG