Antifaces Feltámadás – A Megszégyenítés Kora

831
OSZD MEG
antifaces
Hirdetés

Korábban már foglalkozunk a Kék Bálna jelenséggel itt a TubeNews oldalán, azt a cikket ide kattintva olvashatjátok el!

Most az Antifaces feltámadt, Keny, a Retroshock gazdája új videóval jelentkezett, és ő is hangot a véleményének a témával kapcsolatban. 

Retroshock az új videójában a Kék Bálna kihívásról beszél, és felhívja a figyelmet azokra a döbbenetes kommentekre, amik az ezzel a témával foglalkozó videókhoz érkeztek. Sokan az áldozatokat hibáztatták, és azzal érveltek, hogy aki emiatt a játék miatt megöli magát, az meg is érdemli.

“Mindig kell valami, amitől az emberek csoportosan szenvedhetnek” – mondja Keny a videójában. “Tudod, hogy a sikered más nyomorultak hibáinak kiaknázásában rejlik.” 

 

Keny utal arra, hogy sokan mások hibáit, amatőrségét figurázták ki a közösségi médiában. Ezek mögé az emberek mögé ráadásul partnercégek és jelentős szponzorok álltak. Itt elég nehéz nem arra gondolni, hogy Keny nem azokra a népszerű magyar videósokra gondol-e, akik szintén másik kommentjeit, videóit figurázták ki, illetve megalázó reakció-videókat készítenek.

“Vannak akik alkotásként azt tudják felmutatni hogyan röhögik ki nyerítve embertársaikat.”

 

Hirdetés

Fontos mondatok hangoznak el a videóban, Keny azt mondja például, hogy “tanuljatok meg segíteni jól” és “mutassatok értéket a tiniknek, és nem zuhannak depresszióba”.

Itt nézhetitek meg a videót, ami képileg újra csak elsőrangú. Ebben megint rengeteg munka volt, és a képi elemek tökéletesen erősítik Keny mondandóját:

Szólj hozzá!
Hirdetés