Videós gála jelöltek nagyító alatt! – Animegyetem

429
OSZD MEG
Hirdetés

Film és animáció kategória: Animegyetem

 

Bemutatjuk a Telekom Videós Gála jelöltjeit egyesével. A cikkek folyamatosan kerülnek fel a TubeNews-ra, az összes ide vonatkozó cikket a Videós Gála tag alatt tudják elérni. Az élő díjátadót április 22-én láthatjátok majd a Gála YouTube-csatornáján.

Ezen a csodálatos platformon mindenki megtalálhatja azt, ami érdekli, sőt ha tovább megyünk, az lehetsz aki csak akarsz.

Attis így is tett, és Tanár lett az Animegyetemen.

 

Az anime kultúra egy időben hatalmas térhódításnak örvendett, rengetegen lógtunk a népszerű animé sorozatok előtt. Azonban a legjobb dolgok mindig a felszín alatt rejtőznek.

Nagyon jelentős kultúra alakult ki a japánból indult animációs alkotások körül. Több millió alkotás, alkotó, téma, ábrázolásmód és kifejezés, amiket érdemes megismerni. Az Animegyetem ezt a kultúrát szeretné megismertetni a nézőivel.

Persze Attis Sensei nem csak a hardcore rajongóknak készít tartalmakat, a maga néha hadarós, lendületes, #csakazértiskimondomegylevegővel stílusával.
Odafigyel rá, hogy az újonnan csatlakozók is felzárkózhassanak az osztályhoz, és szépen bevezet mindenkit ebbe a világba, ezért elmagyaráz minden szlenget amit tudnod kell.

Hirdetés

Élvezetes, tartalmas és pörgős videói kedvcsinálónak és fejtágítóknak is tökéletesek.

Egy ilyen hatalmas, tágas univerzumban aranyat ér egy jó kísérő, aki a-tól z-ig mindent ismer, és tudását, tapasztalatait, továbbá rajongását nem rest másoknak is megmutatni.

Szavazni itt tudtok az Animegyetemre! Hajrá!

Ismerd meg Attis Sensei-t és csatlakozz Te is!

 

Ha nem szeretnétek lemaradni a jelöltek bemutatásáról, illetve a Gálával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövessetek minketFacebook-on és Twitteren is!

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG