Videós gála jelöltek nagyító alatt! – Dani Channel

1775
OSZD MEG
Hirdetés

Vlog Kategória: Dani Channel

 

Bemutatjuk a Telekom Videós Gála jelöltjeit egyesével. A cikkek folyamatosan kerülnek fel a TubeNews-ra, az összes ide vonatkozó cikket a Videós Gála tag alatt tudják elérni. Az élő díjátadót április 22-én láthatjátok majd a Gála YouTube-csatornáján.

A Vlog kategória legfiatalabb versenyzője, aki mindenkit elbűvöl elszántságával és céltudatosságával nem más, mint Dani Channel.

Nagyon gyorsan növekszik a csatornája, fiatal kora ellenére sokakat leköt az általa előállított tartalom. Érezhetően rengeteg időt és energiát fordít a csatornájára.

Kihívás videói, Az egy nap velem és a life hack sorozata a legnépszerűbbek, de ezeken kívül – ahogy a csatorna neve is mutatja – gameplayekkel is foglakozik.

Teljesítette már az egy hetes napi vlog kihívást is, amit mindenképpen érdemes kiemelni, hiszen nagyon sok munka van egy ilyen projecttel, ami ilyen fiatalon külön is remek teljesítmény.

Hirdetés

Egyre meghatározóbb helyet foglal el a Vloggerek között, videói minősége is nagyon sokat javult az elmúlt időszakban.

Szavazni itt tudtok Danira! Hajrá!

Ismerd meg Te is Danit.

 

Ha nem szeretnétek lemaradni a jelöltek bemutatásáról, illetve a Gálával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövessetek minketFacebook-on és Twitteren is!

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG