Unfield: Nyílt titok, hogy rengeteg ellentét van a videósok között

869
OSZD MEG
Hirdetés

Unfield egy Facebook-posztban reagált arra, hogy mit gondol arról, hogy nem jelölték a Videós Gálára. Ahogy írja, rengetegen kérdeztek tőle ezzel kapcsolatban.

Nem egy szakmai zsűri vagy a nézők döntötték el, hogy ki kerüljön be a jelölték közé, hanem a TOP50 legtöbb feliratkozóval rendelkező YouTube-videós.

“Nyílt titok, hogy rengeteg ellentét van a videósok között, ezáltal biztosan nem fognak azokra szavazni akiket nem kedvelnek.
Ebből adódik az, hogy így már egyátalán nem kapunk reális képet arról, hogy valóban ki az aki “méltó” erre a nemes díjra.”

 

Azt írja, hogy nem érdekli, hogy nem jelölték, nem célja, hogy a szakmának megfeleljen, a legfontosabb, hogy a nézők ott vannak mellette.

“Nekem az a fontos, hogy még a mai napig itt vagytok mellettem és támogattok…nem kell ahhoz díj, hogy tudjam, hogy valamit jól csinálok.”

 

Piszét, a macskáját egyébként ő maga jelölte Az Év Női Felfedezettje kategóriában.

Hirdetés

Unfield mellett egyébként valóban kitartanak a nézői: múlt héten ott volt az öt legnézettebb videós között, és a több mint egymilliós nézettséget úgy sikerült összehoznia, hogy új klipjének a számai ebbe nem is számított bele. Azt ugyanis a kiadó csatornájára töltötték fel. A Pörög a Show című dala nemsokára átlépi az egymilliós nézettséget.

Unfield nemrég interjút adott az új dala kapcsán a TubeNews-nak, azt ide kattintva tudjátok elolvasni.

Szerintetek mennyire fontosak a díjak egy videós karrierje szempontjából? A kommentek között várjuk a véleményetek.

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG