Videós gála jelöltek nagyító alatt! – Nessaj

1005
OSZD MEG
Hirdetés

Gaming Kategória: Nessaj

 

Bemutatjuk a Telekom Videós Gála jelöltjeit egyesével. A cikkek folyamatosan kerülnek fel a TubeNews-ra, az összes ide vonatkozó cikket a Videós Gála tag alatt tudják elérni. Az élő díjátadót április 22-én láthatjátok majd a Gála YouTube-csatornáján.

Nessaj a gaming kategória Császárpingvinje, aki pingvin követőivel együtt egyre inkább a magyar gaming világ élére tör.

A hazai gamerek egyik legnépszerűbb alakja, aki egyedi, szórakoztató stílusával és pingvines bevágásaival nagyon sokakat nevetett meg videóival.

Bloody traplandes videóiban láthatjuk zsigeri kiakadásait, míg mondjuk a szintén népszerű Totally Accurate Battle Simulator sorozatában igazi stratégaként ismerhetjük meg.

Szem nem marad szárazon mikor másokkal vállvetve küzd a honfoglaló kérdéseivel, hogy a vége egy jó kis Janifoglaló lehessen.

Hirdetés

Lessetek fel a csatornájára, hiszen temérdek játékkal foglalkozik, aki szereti a gameplayeket, szinte kizárt hogy ne találjon kedvére való tartalmat Nessaj csatornáján. Nessaj egyébként múlt héten a legnézettebb YouTube-videós volt itthon, erről bővebben ide kattintva olvashattok.

Szavazni itt tudtok Nessajra! Hajrá!

Ismerd meg Te is a Császárpingvint.

 

Ha nem szeretnétek lemaradni a jelöltek bemutatásáról, illetve a Gálával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövessetek minketFacebook-on és Twitteren is!

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG