Videós gála jelöltek nagyító alatt! – Csecse Attila

338
OSZD MEG
Hirdetés

Vlog Kategória: Csecse Attila

 

Bemutatjuk a Telekom Videós Gála jelöltjeit egyesével. A cikkek folyamatosan kerülnek fel a TubeNews-ra, az összes ide vonatkozó cikket a Videós Gála tag alatt tudják elérni. Az élő díjátadót április 22-én láthatjátok majd a Gála YouTube-csatornáján.

Csecse Attila eredetileg TheBookaholic néven indította el a csatornáját. Később, ahogy egyre általánosabb témákkal kezdett el foglalkozni, már saját neve alatt publikálta a videóit.

A családodnak sok funkciója lehet életed során. Segítenek álmaid megvalósításában, támaszt nyújtanak és ha minden kötél szakad szerepelnek a videóidban is.

Attilánál éppen ez a helyzet, hiszen testvére Kitti sok videójában szerepelt. Testvérével elindította az Attila vs. Kitti sorozatot ami az egyik legnépszerűbb tartalommá vált a csatornáján. De anyukája is beugrott már egy-egy videójába.

A legnézettebb videói között találhatóak azok, ahol más, népszerű YouTube-videósokkal közösen teljesítenek egy-egy kihívást. Szerepelt már nála többek között Inez, Viszkok Fruzsi, FollowAnna és Maris is.

Hirdetés

Attila Instagram oldala is nagyon sikeres, az egyik legmagasabb követőszámmal rendelkező Insta a magyar YouTube-videósokat között. Érezhetően nem csak kiegészítő felületként használja az Instagramot, egyedi, önmagában is működő oldalként kezeli azt.

 

Amúgy csak random leültem ide, mert instagrammos a környezet 😂🤣 #ülvepóz #budapest #ootd

🔸Attila Csecse 🔸 💩 (@csecseattila) által megosztott bejegyzés,

Attila egyik legemlékezetesebb videója az volt, amikor elmesélte, hogy hogyan küzdötte le a túlsúlyát és ez milyen problémákat okozott neki korábban.

Csecse Attila csatornája már évekkel ezelőtt is kitűnt a rengeteg gameplay-es YouTube-csatorna közül, hiszen egyedülálló módon könyvajánlókat készített. Jó volt ez látni már akkor is, sokakat vett rá arra, hogy egy-egy könyvet a kezükbe vegyenek, amiért egészen biztosan sokan hálásak is neki.

Szavazni itt tudtok Attilára! Hajrá!

Ismerd meg Te is a csatornáját.

 

Ha nem szeretnétek lemaradni a jelöltek bemutatásáról, illetve a Gálával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövessetek minketFacebook-on és Twitteren is!

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG