Videós gála jelöltek nagyító alatt! – DoggyAndi

933
OSZD MEG
Hirdetés

Gaming Kategória: DoggyAndi

 

Bemutatjuk a Telekom Videós Gála jelöltjeit egyesével. A cikkek folyamatosan kerülnek fel a TubeNews-ra, az összes ide vonatkozó cikket a Videós Gála tag alatt tudják elérni. Az élő díjátadót április 22-én láthatjátok majd a Gála YouTube-csatornáján.

A női gamervilág egyik legismertebb képviselője DoggyAndi. Nemcsak a srácoké a gamervilág, ezt DoggyAndy remekül példázza.

A Gameplay csatornájára még több mint 4 évvel ezelőtt töltötte fel az első videóját, azóta már 860 videót töltött fel. Eleinte szinte csak és kizárólag Minecrafttal játszott, aztán a Sims is megérkezett. Ma már van külön vlogcsatornája is, ami DoggyAndi néven fut, és ez a csatorna is 48,000 követővel rendelkezik annak ellenére, hogy még csak kilenc videó került fel.

Gameplay csatornáján rengeteg olyan videója van ahol a játékokban inkább a kreativitást és a megoldások sokszínűségét kell kihasználni.
A Minecraft és a Sims gamplayeken felül van egy nagyon érdekes FallOut 4 és egy Don’t Starve szériája is amik mindenképpen megérik a megtekintést.

Szavazni itt tudtok Andira! Hajrá!

Ismerd meg Te is DoggyAndit.

 

Hirdetés

Ha nem szeretnétek lemaradni a jelöltek bemutatásáról, illetve a Gálával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövessetek minketFacebook-on és Twitteren is!

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG