Videós gála jelöltek nagyító alatt! – KerekMese

202
OSZD MEG
Hirdetés

Film és Animáció csoport: KerekMese

 

Bemutatjuk a Telekom Videós Gála jelöltjeit egyesével. A cikkek folyamatosan kerülnek fel a TubeNews-ra, az összes ide vonatkozó cikket a Videós Gála tag alatt tudják elérni. Az élő díjátadót április 22-én láthatjátok majd a Gála YouTube-csatornáján.

Sok mindent megtalálhatunk a YouTube-on: a kihívásvideóktól, a vlogokon át, a filmkritikákig szinte mindent rengeteg.

Ezeknek a többsége nem a legkisebb gyerekeknek szólnak.

Viszont létezik egy csatorna aminek hála az egészen kicsik is megismerkedhetnek a YouTube nyújtotta előnyökkel.

Minden szülő félti gyermekét az internet sötét és feltárhatatlan bugyraitól. Ha nem vigyáznak már a kicsik könnyen találkozhatnak trágár beszéddel, és olyan tartalmakkal, amik nem nekik valók. Az interneten ráadásul még a karikák sincsenek kitéve, amik jeleznék, hogy melyik videó hány éveseknek szól.

Hirdetés

A Kerekmese elé azonban nyugodt szívvel leültethetik a szülők a gyermekeiket, hiszen itt családbarát tartalmat fognak találni: ne csak a nagyok mulassanak, a kicsik is megtalálják a nekik szóló videókat.

Tanmesék és régi történetek sokasága lelhető fel a KerekMese tárában, amin nem csak a kisgyermek, hanem a szülők, sőt még a nagyobb tesók is szórakozhatnak.

A régi, szeretett gyerekkori mesék elevenednek meg újra és újra a Kerekmese csatornán, egy kicsit újragondolva és újra rajzolva.

Az egyik legigényesebb animációs tartalmak tárhelyévé vált ez a YouTube csatorna. Sok esetben a modern kor problémáit mutatják be egyszerű, közérthető animációkon keresztül. Ilyen például, hogy egy könyv mennyivel szórakoztatóbb, mint a tabletet nyomkodni.

A Kerekmese évek óta a legnézettebb magyar YouTube-csatorna Magyarországon.

Szavazni itt tudtok a KerekMesére! Hajrá!

Ha nem szeretnétek lemaradni a jelöltek bemutatásáról, illetve a Gálával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövessetek minketFacebook-on és Twitteren is!

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG