Videós gála jelöltek nagyító alatt! – Magyarósi Csaba

206
OSZD MEG
Magyarósi Csaba
Hirdetés

Tech Kategória: Magyarósi Csaba

Utazás Kategória: Úton

 

Bemutatjuk a Telekom Videós Gála jelöltjeit egyesével. A cikkek folyamatosan kerülnek fel a TubeNews-ra, az összes ide vonatkozó cikket a Videós Gála tag alatt tudják elérni. Az élő díjátadót április 22-én láthatjátok majd a Gála YouTube-csatornáján.

Utazás és tech és rengeteg hasznos információ. Mindez igényes minőségben, pörgős és humoros stílusban. Ezek Magyarósi Csaba YouTube-csatornái.

Eljutottunk a Telekom Videós Gála műsorvezetőjéhez, aki megnyerő személyiségével és laza stílusával meghódította a YouTube-ot. Nála alkalmasabb videóst nem is találhattak volna erre a szerepre. Csaba két kategóriában is versenyez a Gálán.

A tech csatornáján kezdetben főleg Apple cuccokkal foglalkozott, amit a mai napig csinál és nagyon élvezi. Érdemes megemlíteni, hogy ez a csatorna már hat éve létezik és azóta gyűlnek rajta a tartalmak. Úgyhogy a legkülönfélébb kütyük bemutatásában ő az legtapasztaltabb videós a magyar YouTube-on.

Úton csatornáján hét hónapja oszt meg velünk tartalmat. Itt érthető módon ritkábban van friss videó, nyilván azt is szem előtt kell tartani, hogy egy-egy utazásról rengeteg nyersanyag készül, a végeredmény viszont mindig magával ragadó. Ha azon gondolkodunk, hogy Izland felkerüljön-e a bakancslistánkra, akkor mindenképpen nézzük meg az ide vonatkozó videóját.

Hirdetés

Videói kiemelkednek a magyar YouTube-on: mind képileg mind hangilag sokkal jobb minőséget kapunk tőle mint a legtöbb csatornától. A videóin érezni, hogy tapasztalt újságíró és szerkesztő, nagyon jó érzékkel vágja össze a videóit, nincsenek üresjáratok és az is jól látható, hogy mennyire tudatosan forgat. Ez a tudatosság persze kell is a napi vlogsorozatához, amely ma már átlagosan 70,000-100,000 nézőt vonz epizódoként.

Szavazni itt tudtok a Csabára! Hajrá!

Egy kis Tech művészlelkeknek!

 

Utazz egy kicsit te is!

 

Ha nem szeretnétek lemaradni a jelöltek bemutatásáról, illetve a Gálával kapcsolatos legfrissebb hírekről, kövessetek minketFacebook-on és Twitteren is!

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG