Fantázia Bajnokai – új magyar fantasy sorozat készül

192
OSZD MEG
fantázia bajnokai
Hirdetés

Rejtélyes fantázia-sorozatot készít Guba Tamás és csapata. A sorozatot jövőre tervezik bemutatni, de teasereket már láthatunk belőle.

 

Adott egy ember, egy ötlet és mérhetetlen lelkesedés: így készül A Fantázia Bajnokai című új fantasy-sorozat, amely felkeltette a mi figyelmünket  is.

Guba Tamás, a történet kitalálója – hozzá hasonló – elhivatott emberekkel karöltve folyamatosan azon fáradozik, hogy valóra tudja váltani elképzeléseit egy magyar  gyártású fantasy-sorozattal kapcsolatban.

A sorozat külön érdekessége, hogy folyamatosan nyomon követhetjük hogyan készül, ugyanis a sorozat YouTube-csatornáján vlogok formájában rendszeresen beszámolnak arról, hol tartanak a forgatásokkal.

A csapat saját erőből oldja meg a produkció finanszírozásárát. Abban reménykednek, hogy az eddig elkészült teaser-videók, képek és vlogok alkalmasak lehetnek majd arra, hogy közönségfinanszírozásból kihozzák az első évadot.

Hirdetés

Az elkészült teaserekből jól látható, hogy meglehetősen figyeltek a készítők az esetleges karakter-hasonlóságokból származó jogi problémák leküzdésére. A lenti videóból is látni fogjátok, hogy a történet szempontjából ez miért fontos szempont.

Vannak ugyanakkor utalások elrejtve a videókban, amelyek reflektálnak a szereplők eredeti identitására.

Időközben Varga Rókus és Kautzky Armand is csatlakoztak a csapathoz, ami tovább növeli a várakozásainkat a sorozattal kapcsolatban.

További információkért és videókért tekintsétek meg a csapat Facebook oldalát és YouTube csatornáját.

A vlogokat áttekintve betekintést kaphattok a csapat elé állított problémákról és azoknak áthidalásáról, és ha éreztek a srácokban potenciált akkor támogassátok a projektet Ti is.

Alább megnézhetitek a sorozat első teaservideóját. Kitartást kívánunk az alkotóknak, jó lenne egy minőségi magyar fantasy-sorozatot látni.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG