Ilyen volt a Videós Gála – Élménybeszámoló

5618
OSZD MEG
Hirdetés

Tegnap lezajlott az első Telekom Videós Gála, reméljük nem az utolsó. Ennyi népszerű videós talán még sohasem volt egyszerre egy helyen.

 

A mindenit, mennyien vagyunk 🙂 #tubenews

TubeNews.hu (@tubenews.hu) által megosztott bejegyzés,

Mint az a helyszínen kiderült, Farkas Dánielnek, a Star Network szakmai vezetőjének még másfél évvel ezelőtt jutott eszébe ennek a Gálának az ötlete. Mostanra lett belőle valóság, és milyen jó, hogy nem kapkodták el a szervezést, mert egy nagyon profin megszervezett és jó hangulatú esemény lett így belőle.

Hirdetés

Az élő streamből is minden bizonnyal látható volt, hogy milyen jól átgondolták a díjátadó struktúráját, nem voltak benne üresjáratok. Hajnóczy Soma műsora is remekül működött, a bűvész egy igazi showman, így nagyon profin levezényelte a 10 perces bemutatóját.

Ha már profizmus, akkor mindenképpen ki kell emelni Magyarósi Csabát. Nála jobb házigazdát rajzolni se lehetett volna: miközben hozta a sajátos laza stílusát, egy pillanatra sem engedte szétesni a díjátadó feszes menetét.

 

Csabának kulcsszerepe volt abban, hogy az egyes szegmensek ilyen jól kapcsolódtak egymáshoz, és a szokásos nagy tévés díjátadókhoz képest nem voltak üresjáratok a programban.

A hivatalos program után a YouTube-videósok és a meghívottak a Symbol Budapest klubhelységében szórakozhattak tovább. Jó volt látni, hogy a videósok egymással is milyen jól kijönnek. Saját tapasztalatunk az volt, hogy nagyon közvetlenül lehetett bárkivel beszélgetni, így a TubeNews stábjának is lehetősége volt személyesen is bemutatkozni jó pár videósnak, akik rendszeresen szerepelnek a cikkeinkben.

A Gálán készült képeinket még folyamatosan posztoljuk majd a következő napokban is a hivatalos Instagram oldalunkon, illetve itt az oldalon is külön cikkben közöljük majd a legjobb képeket.

Gratulálunk a nyerteseknek és a szervezőknek is ehhez a kiemelkedően színvonalas rendezvényhez! A Gála alatt készült tudósításunkat ide kattintva tudjátok elérni.

A nyertesek:

 

A díjazottak 🙌 #tubenews

TubeNews.hu (@tubenews.hu) által megosztott bejegyzés,

Nektek az élő streamet nézve hogy tetszett a Gála? A kommentek között várjuk a véleményetek!

Szólj hozzá!
Hirdetés