Ismerd meg a magyar YouTube animációs csatornáit!

1453
OSZD MEG
Hirdetés

Ha a magyar YouTube-ot böngészve animációkat keresel, akkor tuti, hogy találkozol JustVidman vagy a KerekMese munkáival. Mindkettőjüket jelölték is a Videós Gálára, a jelölteket bemutató sorozatunkban be is mutattuk őket. De nem csak a JustVidman és Kerekmese csatornákból áll a magyar YouTube. 

Szeretnénk nektek bemutatni három olyan csatornát akiket nem követnek annyian mint JustVidmant, viszont szórakoztató tartalmat gyártanak és rengeteg munkát tesznek ők is a videóikba.

Animátor #01 – EatMyPie

Animációs vlogger, aki az animációs csatornák készítői közül a legfiatalabb. Alapvetően egyszerűbb animációkkal dolgozik, de a humorára egész biztosan sokan felfigyeltek már.

Hirdetés

 

Animátor #02 – Ungdani

A Hülyegyerekek sorozat megalkotója. Ez a sorozat már a harmadik évadnál tart. Ungdani abban is egyedi, hogy a vlogjait is animálja, és olyan történeteket mesél el ebben a formátumban, mint a kedvenc fizikadolgozatának története vagy éppen a nyilvános WC-s története.

Dani több mint 4 éve készít videókat.

 

Animátor #03 – Egy Akatsukis Élete

Sokakat ihletett meg Fekete Dániel, az Egy Akatsukis Élete megalkotója. Dani már abbahagyta munkásságát a YouTube-on, utolsó videóját már több mint egy évvel ezelőtt töltötte fel. Szerencsére a korábbi videói még elérhetőek.

+1 Animátor – Carnor

Carnor a magyar animációs csatornák közül talán a legszebb képi világgal dolgozó videós. Animációinak minden képkockája külön alkotásként is megállná a helyét. Három éve töltötte fel első videóját, azóta készített egy évig készülő kérdezz-felelek videót és szerencsére azt is megmutatta, hogyan rajzol.

Nektek ki a kedvenc animátorotok?
Ismertek esetleg, olyanokat akiket kevesen ismernek, de szerintetek jó munkáik vannak?
Ha van akkor a cikk alatt mindenképpen hagyjátok itt kommentben!

 

Szólj hozzá!
Hirdetés