Ez a 10 videó a legfelkapottabb jelenleg a magyar YouTube-on – De miért?

2030
OSZD MEG
Hirdetés

A YouTube folyamatosan frissíti a legfelkapottabb videók listáját, amit erre a linkre kattintva tudtok elérni. Ez az úgynevezett “trending” videók listája.

Ez egy olyan lista, amit a YouTube a saját algoritmusa alapján állít össze, habár senki nem tudja pontosan, hogy milyen követelmények alapján lehet a listára kerülni.

 

Ugyanakkor a YouTube a listára került videókat nagyobb valószínűséggel helyezi el a főoldalon és az ajánlott videók listáján, mint a listán nem szereplő videókat. Ezért is érdekes kérdés, hogy hogyan lehet felkerülni a listára. Mi tegnap megnéztük, hogy mi volt a TOP10 legfelkapottabb videó a YouTube szerint Magyarországon. A kommentek között pedig várjuk a véleményetek, hogy miért ezek a videók kerülhettek be a listába. Az jól látható, hogy sem a nézettség, sem a lájkok száma önmagában még nem elég ahhoz, hogy egy videó a listára kerüljön.

2017 május 5-én ez a 10 videó volt fenn a listán:

#01

Hirdetés

Egy tíz másodperces videóé az első hely, ráadásul nem is magyar a videó. Valamiért mégis ez volt a legfelkapottabb videó tegnap.

#02

Greg kezd visszarázódni, öröm járja át és őszinteség, továbbá megoszt velünk egy hatalmas projektet, ami egy három részes sorozatban fog kiteljesedni. Ez volt a második lista második helyén.

#03

Ezen mondjuk nincs mit magyarázni, mindenki szereti a botrányt és az agressziót! Ráadásul a foci az foci.

#04

Menj haza természet, részeg vagy! – Magyaroszág

#05

Animátoroknak referenciaként ajánljuk, ahogy egy Boeing 747 landol. Érdekesnek érdekes, hogy a toplistában van.

#06

Hatodik helyen a kormánypropaganda legfrissebb filmje, az “Állítsuk meg Brüsszelt” kampány új kiadása Soros Györggyel a főszerepben. A videóról sok szó esett a különböző hírportálokon, ez indokolhatja, hogy a YouTube algoritmus szerint a toplistában a helye.

#07

A középsuli sorozat legújabb része a hetedik helyet birtokolja a ranglistán. Ez a sorozat még mindig nagyon népszerű.

#08

Radics Peti újra elővette a kifogyhatatlannak látszó Facebook-idióták sorozatot. Ez már a tizenkilencedik rész.

#09

Ezen a helyen egy rendőrségi felhívás áll, amin egy bűnbanda tagjai figyelhetők meg, van akinek arca fedve van, míg a gondatlanabbaknak nem. Fontosnak fontos, így szerintünk, jó hogy itt van. Sok hírportál szintén átvette a videót, ez is közrejátszhatott abban, hogy felkerült a listára.

#10

Ez az előzetes annyira badass, hogy szerintünk mindenképpen jó helyen van itt a top tízben.

Ezek volt tehát a TOP10 legfelkapottabb videó tegnap a YouTube szerint. Látjuk, hogy nem is feltétlen a legnézettebb, és nem is a legtöbbet lájkolt videók kerülnek be. Szerintetek milyen kritériumok alapján szelektál akkor a YouTube? És egyetértetek a listával? A kommentek között várjuk a véleményetek!

 

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés