Egyre több tévés műsorvezető fedezi fel a lehetőségeket a YouTube-ban

1881
OSZD MEG
Hirdetés

A YouTube már nemcsak a tizenévesek játszótere. Egyre több huszonéves, sőt harmincon túli YouTuber is van, és a nézők is egyre szélesebb spektrumról kerülnek ki.

Ma már szó nincs arról, hogy csak gameplay végigjátszásokat és sminkelős videókat találnánk a YouTube-on. Itthon is egyre jobban terjednek az utazós csatornák, a fitnesz-tematikájú videók vagy éppen a hasznos How To típusú tartalmak.

Ezzel egyidőben egyre többször a televízióból ismert arcok is feltűnnek az online platformon. Gondoljunk csak A Vers Mindenkié sorozatra, ahol olyan nevek, mint Gálvölgyi János vagy Csuja Imre is egy kifejezetten a YouTube-ra gyártott sorozatban vett részt.

A legfrissebb tendencia pedig az, hogy nemcsak vendégszereplőként tűnnek fel a YouTube-on a tévéből ismert művészek vagy műsorvezetők, hanem saját csatornát is indítanak.

Az RTL Klubról a YouTube-ra

Hirdetés

Itt van például a Mónika Show házigazdája, Erdélyi Mónika, aki saját csatornájára már 37 videót töltött fel és 15,000 feliratkozónál jár. A videók jó részét lányával közösen készíti.

Egy másik RTL-es sztár, Istenes Bence is úgy döntött, hogy külföldi kalandjait a YouTube-on mutatja be. Az ő csatornájának már több mint 30,000 feliratkozója van, és a videóinak a nézettsége nagyon gyorsan növekszik. Legfrissebb négy videójából mind a négyet legalább 100,000-en megnézték, de van 300,000-es nézettség feletti videó is.

A sornak ezzel még nincs vége, hisz a SportKlub egykori híradósa, Aryee Claudia Tücsi is most tervezi, hogy elindítja saját YouTube-csatornáját. Őt az Instagram-on már több mint 60,000-en követik, úgyhogy a közösségi média nem ismeretlen számára.

Tücsi közösségi média felületeit mostantól a NuHeadz Talent Management képviseli, akik főként az Instagram és YouTube platformokban rejlő lehetőségek kiaknázásban segítik majd az eddig főként a tévéből ismert műsorvezetőt. 

 

#jeansday #metoday #citycruisin #mystyle #stylish #fashionfaver #tucsok #life

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Most a NuHeadz-zel való közös munka kapcsán elmondta, hogy “egy ideje már éreztem, hogy szeretnék többet adni magamból annál, hogy szépen mosolygok egy fotón. Ekkor jött a YouTube csatorna ötlete, hiszen öt éven keresztül dolgoztam az RTL Klub Fókusz című műsorában szerkesztő-riporterként és mindig is imádtam ahogy apró kis részekből felépül egy riport. Emellett nem titkolt szándékom, hogy így azt az oldalamat is megmutathassam, amit sokan nem ismernek: nem élek salátákon, több hagymát és szalonnát eszem meg, mint egy kisebb magyar település, imádom az autókat, a sebességet, a fiús dolgokat és attól sem riadok vissza, ha kapálnom vagy éppen talicskáznom kell.”

Kíváncsian várjuk a csatornát, itt a TubeNews-on szívesen beszámolunk a tévések online szárnypróbálgatásairól is!

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG