Itt a magyar Baywatch prank! Te bevállaltad volna?

1224
OSZD MEG
Hirdetés

A NuHeadzTV csapata kihasználta a közelgő Baywatch mozifilm premierjét, és a budapesti Erzsébet Téren elevenítette meg a film hangulatát.

Az életmentő szerepében Ember Peti, akivel többször dolgozott már együtt a NuHeadzTV csapata. Ezúttal azonban nemcsak Péter vagányságára volt szüksége a csapatnak: a forgatást két közel hónapos fizikai felkészülés is megelőzte, hogy hitelesen tudja hozni az életmentő karaktert.

A Baywatch Budapesten elevenedik meg

A vírusvideóiról ismert NuHeadzTV YouTube-csatorna ezúttal az amerikai strandokról jól ismert hangulatot csempészte be a budapesti Erzsébet térre.

Az ikonikus piros nadrágban és piros bójával felszerelkezett Ember Peti a mit sem sejtő, a téren pihenő lányoktól kért segítséget a holnapi életmentő vizsgájához. Már csak egyetlen vizsga van hátra, a legfontosabb: a szájon át lélegeztetés.

 

Ezúttal az életmentőnek van szüksége egy életmentő segítségre a lányoktól: ki fog segíteni a kétségbeesett, vizsgájára készülő srácnak?

Hirdetés

A videó természetesen egy pillanatra sem próbál meg komoly lenni: Ember Peti csak arra szeretné rávenni a lányokat, hogy megcsókolhassa őket.

Te hogyan reagáltál volna, ha hozzád megy oda a srác? A kommentek között várjuk a véleményeitek!

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG