Maris és Boldzer nyári YouTube-tábort szerveznek

2653
OSZD MEG
Hirdetés
És ha nem csak ők, de lesz még 3 videós, akikről hamarosan lerántják a leplet.

Hét napos YouTube-tábort szervez 5 videós július 30. (vasárnap) és augusztus 5. (szombat) között az idén 27 éves, bentlakásos PEOPLE TEAM-táboron belül. Három turnusban fogadnak 7-17 éveseket, összesen 1200-1300 diákot, akik 13 témából választhatnak: 1) angoltábor 2) hungarian 3) média | film | színészet 4) informatika 5) fotózás 6) élő irodalom | kreatív írás 7) képzőművészet 8) zöld tábor 9) matektábor 10) régészet 11) kuktatábor 12) sport 13) tánc. Ezt fejelték meg idén, az utolsó turnusban egy youtuber táborral is.

A tábort Kecskeméten tartják, ahol a gyerekek az egyetemi kollégiumban laknak, napi 3 étkezéssel, internettel, saját büfével, tuti sportpályákkal, állandó programkínálattal. Az alapítvány a bevételt kizárólag táboroztatásra, eszközökre, programokra, 30%-ban rászorulók, nevelőszülőkhöz elhelyezett diákok nyaraltatására/képzésére fordítja.
A videós tábort minimum 30 fővel indítják el, mert így éri meg a gyerekeknek és a videósoknak is.

Aki a táborba jelentkezik, az megtanul kamerát kezelni és vágni. A tematikus csatornától egészen az általánosabb vlogger tartalmakig mindenről szó lesz.

 

A youtuberek mesélnek majd saját tapasztalataikról, sikereikről és kudarcaikról. Sőt, kisebb és nagyobb kulisszatitkokról is szó lesz. A hét végén pontozzák az elkészült videókat, ezzel is segítve a gyerekek fejlődését és leendő kollégákká válását. Természetesen nincsen tuti módszer, éppen ezért 5 videóst kértek fel a tábor megtartására, így a vélemények és tapasztalatok vegyesek lesznek, keverednek és mindenki maga döntheti el, kitől mit sajátít el. Eddig Marisról és Bogos Csaba alias Boldzerről tudni, hogy ott lesznek, de a héten kiderül további három youtuber kiléte is.

Jelentkezni a http://peopleteam.hu/media-film/ linken lehet, a programokra, az eszközszükségletekre, a szállásra, az ellátásra és a kapcsolódó kiadásokra tekintettel 2017-ben 70 000 Ft-ot kalkuláltak táborozónként és turnusonként. A táborozási díj minden, a választott turnus ideje alatt felmerülő költséget fedez. Testvéreknek, több turnust választóknak és beszervezőknek, valamint a bejáróknak 15-50, vagy akár 100% engedményt is adnak. A legtöbb táborozó 3000 Ft értékű zsebpénzt is kap. További infók:

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG