Íme a 10 legértékesebb magyar YouTuber – A Forbes szerint

18236
OSZD MEG
Hirdetés

A Forbes magazin idén először bemutatja, hogy ki szerintük a 10 legértékesebb magyar YouTube-videós. Ahogy a Forbes.hu-n olvashatjuk, a listát előre meghatározott módszertan alapján állították össze. Két nagy Youtuber-ügynökség (Star Network és Special Effects Media) küldött egy-egy listát az öt legértékesebb Youtuberről. Ezután – hogy az esetleges túlkapásokat kiszűrjék – a listákat lepontoztatták a konkurenseknél is, az így kapott eredményeket átlagolták. A pontozásnál a Café Communications segítségével márkaoldalról is megvizsgáltatták a neveket.

Mindezek alapján a legértékesebb magyar Youtube-sztárnak a technológiai eszközöket tesztelő The VR csapata bizonyult.

 

A Forbes szerint ők a TOP10

Őket az egyedi arcjátékáról is ismert Dancsó Péter és a zenei paródiákkal ismertséget szerző duó, Pamkutya követte. A negyedik helyre ért oda Magyarósi Csaba blogger, az ötödik helyen Csecse Attila szerepel. Őket sorrendben Viszkok Fruzsina, Follow Anna, RoyalSzabi, Szirmai Gergely és Nessaj követte.

A listán kívül a hazai piac három népszerű szereplőjéről – Dancsó Péterről, Viszkok Fruzsiról és Szirmai Gergelyről – részletesebb portrét is írtak a héten megjelenő számban, amely már kapható az újságársoknál. Ismertségükről mindent elmond, hogy csak nekik hármuknak – igaz, az összes csatornájukon – összesen 1,5 millió követőjük van.

Ti egyetértetek a listával? Szerintetek is ők a legértékesebb YouTuberek itthon? A kommentek között várjuk a véleményetek.

Szólj hozzá!
Hirdetés